Παρελθόν για το “Mega με μία” η Χριστίνα Πολίτη; Η εκπομπή δεν θα είναι πλέον στημένη όλη πάνω στο Μάρκο;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με τις φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν την Χριστίνα Πολίτη να τίθεται λίαν συντόμως εκτός του “Mega με μία”. Φήμες οι οποίες άρχισαν να κυκλοφορούν μετά από δύο συσκέψεις που πραγματοποίησε ο Μάρκος Σεφερλής με τα στελέχη του Μεγάλου Καναλιού και κλεισμένων των θυρών, προκειμένου να δουν το τι φταίει και το πρωινό τους έχει υποχωρήσει στους πίνακες τηλεθέασης, με αποτέλεσμα καθημερινά να τερματίζει δεύτερο μετά “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα οι φήμες που κυκλοφόρησαν ήθελαν τον Μάρκο Σεφερλή ανάμεσα στα πολλά και διάφορα για τα οποία συζήτησε με τους ιθύνοντες του καναλιού, να έθεσε τον προβληματισμό του και σε σχέση με την παρουσία της Χριστίνας Πολίτη στην εκπομπή, αλλά και με την… προσφορά της, μιας και η αρχική συμφωνία συμπεριλάμβανε και ένα πακέτο glam συνεντεύξεων και glam θεμάτων που θα έκανε η δημοσιογράφος και το οποίο πακέτο δεν… ανοίχτηκε ποτέ!

Μοιραία ,λοιπόν, άρχισαν να λέγονται και να γράφονται πολλά σε σχέση με την παρουσία της Χριστίνας στην εκπομπή, αλλά και με το πιθανό πρόωρο τέλος της συνεργασίας τους. Τα πράγματα ,όμως, είναι ακριβώς έτσι;

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ, όντως αυτές οι συσκέψεις έγιναν αυτή την εβδομάδα στο κανάλι της οδού Μεσογείων και όντως τέθηκαν κάποια πράγματα επί τάπητος, όπως είναι για παράδειγμα η σκηνοθεσία της εκπομπής, ο φωτισμός της, αλλά και τα χορηγικά πακέτα που μπορούν να υπάρξουν, με στόχο να δωθούν πιο… large δώρα στους τηλεθεατές.

Σε αυτές τις συσκέψεις έγινε φυσικά λόγος και για όλους τους συντελεστές της εκπομπής, – χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει κάτι συγκεκριμένο -, όπως επίσης έπεσαν στο τραπέζι και διάφορες ιδέες για νέες ενότητες, προκειμένου να ανανεωθεί λιγάκι το στήσιμο του πρωινού και η σκαλέτα του.

Δε η πιο σημαντική απόφαση που πάρθηκε είναι πλέον το γεγονός πως το πρωινό δεν θα είναι στημένο τόοοοσο πάνω στο Μάρκο, αλλά θα αποκτήσει και πάλι μία… εσάνς κλασικότητας, με περισσότερα χρηστικά θέματα και πιο πολλές γυναικείες ενότητες.

Οχι, από την άλλη μεριά στη σύσκεψη αυτή δεν αποφασίστηκε να απομακρυνθεί η Χριστίνα Πολίτη, ούτε ο Μάρκος είχε κανένα θέμα με την παρουσία της στην εκπομπή και με την μέχρι τώρα συνεργασία τους.

“Η αλήθεια είναι πως έγιναν αυτή την εβδομάδα δύο συσκέψεις με τον Μάρκο για να δούμε λίγο το θέμα του πρωινού και για να αποφασίσουμε κάποιες αλλαγές και κάποια άλλα πράγματα, αλλά στις συσκέψεις αυτές δεν τέθηκε ποτέ θέμα απομάκρυνσης της Χριστίνας Πολίτη. Απλώς, αυτό που αποφασίστηκε είναι να δραστηριοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο όλη η ομάδα, κάτι που αφορά φυσικά και την Χριστίνα”, αποκαλύπτει στο TLIFE υψηλά ιστάμενο στέλεχος του Mega, στην προσπάθειά του για ακόμα μία φορά να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Read More

And More