Παρελθόν για τον ΣΚΑΙ η Άλκηστις Μαραγκουδάκη; Όλο το ρεπορτάζ!

Παρελθόν για τον ΣΚΑΙ η Άλκηστις Μαραγκουδάκη; Όλο το ρεπορτάζ! | tlife.gr

Παρελθόν για τον ΣΚΑΙ αποτελεί η Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Η διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού του Φαλήρου, αποφάσισε σήμερα να ρίξει τίτλους τέλους στην συνεργασία της με τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, είδηση την οποία έφερε στο φως νωρίτερα το Newsit και ο Γρηγόρης Μελάς.

Η ‘Αλκηστις αν και κατάφερε να στήσει και να δώσει πνοή σε αυτό που ονομάζουμε «ψυχαγωγία ΣΚΑΙ», αν και κατάφερε να απογειώσει την ψυχαγωγία του καναλιού και έκανε τους πάντες να χορεύουν σε ρυθμούς… Φαλήρου και εννοείται… ριάλιτι, αν και κατάφερε να κάνει τα μηχανάκια της Nielsen να υποκλιθούν στις επιλογές της και στις τηλεοπτικές κινήσεις-ματ που έκανε, τελικά αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκεται εκτός καναλιού.

Μάλιστα, το να θέσει τον εαυτό της εκτός ήταν μία απόφαση που δεν πάρθηκε… εν ΄θερμώ, μιας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ και με πληροφορίες που έφτασαν στις κεραίες μου μιλώντας με στελέχη του καναλιού, η Άλκηστις σήμερα το πρωί που πέρασε την πόρτα του ΣΚΑΙ είχε αποφασίσει πως αυτή θα είναι και η τελευταία μέρα της στο κανάλι, κάτι το οποίο και φρόντισε να εκμυστηρευθεί και στους πιο στενούς συνεργάτες της.

Στην συνέχεια η μέχρι και σήμερα διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού του Φαλήρου, συναντήθηκε με την διευθύνοντα σύμβουλο Εύη Κουτσαυτάκη, όπου και της γνωστοποίησε την απόφασή της να παραιτηθεί των καθηκόντων της και να αποχωρήσει.

Μέχρι και την στιγμή που γραφόντουσαν αυτές τις γραμμές μπορεί η παραίτηση της Άλκηστις Μαραγκουδάκη να είναι γεγονός, όμως, δεν ξέρουμε αν έχουμε να κάνουμε με ένα οριστικό και αμετάκλητο γεγονός. Και γιατί σου το λέω αυτό;

Γιατί η Άλκηστις δεν έχει συναντηθεί ακόμα με τον πρόεδρο του καναλιού Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος είναι πολύ πιθανό την Δευτέρα να της ζητήσει να συναντηθούν.

Βέβαια, κάπου εδώ πρέπει να σου αποκαλύψω πως το καλοκαίρι υπήρξε έντονη σεναριολογία που ήθελε την Άλκηστις να αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ. Μία σεναριολογία η οποία εννοείται πως φούντωσε αμέσως μετά την στιγμή που η Εύη Κουτσαφτάκη, επέστρεψε στο Φάληρο, βάζοντας τέλος στην ολιγόμηνη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Βλέπεις, οι κακές γλώσσες έλεγαν, πως το κλίμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στις δύο κυρίες μετά την επιστροφή της δεύτερης, ήταν τουλάχιστον… ψυχροπολεμικό ή αν θες υπήρχε μία λογική και μία ατμόσφαιρα τύπου «δύο ξένες στην ίδια πόλη»!

Και μπορεί το τηλεοπτικό ταξίδι της Άλκηστις Μαραγκουδάκη στην θάλασσα του ΣΚΑΙ κάπου εδώ να τελείωσε ,όμως, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως ,ήδη, έχει ανοίξει πανιά γι ΄αλλού, πανέτοιμη πάντα για νέες, συναρπαστικές, τηλεοπτικές περιπέτειες!

READ more