Παρελθόν η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σοφία Βογιατζάκη για τις «Γυναίκες»! Τι ειπώθηκε στην έναρξη της εκπομπής.

Παρελθόν η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σοφία Βογιατζάκη για τις «Γυναίκες»! Τι ειπώθηκε στην έναρξη της εκπομπής. | tlife.gr

Οτι αρχίζει ωραίο τελειώνει με… πόνο! Ετσι, μπορεί οι «Γυναίκες» του «Ε» να ξεκίνησαν μες την καλή χαρά αυτή την συνεργασία και να ήθελαν κάθε απόγευμα να μας χαρίζουν όλες μαζί χαμόγελο, αισιοδοξία και λάιτ ενημέρωση ,όμως, στην πορεία κάπου το… γλυκό δεν έδεσε και έτσι σήμερα είδαμε την Νόνη Δούνια και την Δέσποινα Καμπούρη να βρίσκονται μόνες στον καναπέ και να μας καλησπερίζουν.

Μάλιστα, η Νόνη Δούνια ήταν φορτισμένη σε τέτοιο βαθμό που δεν κατάφερε να συγκρατήσει στον αέρα της εκπομπής τα δάκρυά της. Οσο για την Δέσποινα; Εκείνη σαφέστατα και ήταν η ψύχραιμη της παρέας.

Οπως,λοιπόν, θα έχεις καταλάβει ήδη τόσο η Ελενα Παπαβασιλείου, όσο και η Σοφία Βογιατζάκη αποτελούν παρελθόν για την συγκεκριμένη εκπομπή.

«Η παρέα μας σήμερα έχει μικρύνει κατά πολύ. Ξεκινήσαμε αυτή την εκπομπή μία παρέα, συνεργαστήκαμε και τώρα που ήρθαν έτσι τα πράγματα, είμαι πολύ στεναχωρημένη», είπε μεταξύ άλλων η Νόνη Δούνια μόλις ξεκίνησε η εκπομπή, ξεσπώντας σε κλάματα.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει και λίγο τα πράγματα σε σχέση με τους λόγους που τόσο η Σοφία Βογιατζάκη, όσο και η Ελενα Παπαβασιλείου βρίσκονται εκτός εκπομπής:

«Να εξηγήσουμε κάποια πράγματα γιατί διάφορα ακούγονται από το πρωί… Οπως ξέρετε η μεγάλη αγάπη της Σοφίας είναι το θέατρο και δέχτηκε μία πολύ σημαντική πρόταση για το καλοκαίρι για μία υπέροχη παράσταση. Η Σοφία αρχικά είπε το «ναι» στην εκπομπή γιατί πίστεψε πως θα μπορούσε να συνδυάσει και τις θεατρικές και τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις. Στην πορεία ,όμως, είδε ότι δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και έτσι ζήτησε να αποδεσμευτεί από το κανάλι», αμέσως μετά η Νόνη Δούνια έσπευσε να συμπληρώσει για την Ελενα Παπαβασιλείου:

«Οσο για την Ελενα παραμένει εδώ στο Ε και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με το κανάλι, όπου και έχει καταθέσει μία δική της πρόταση».

Κάπου εδώ να σου πω, πως την αποχώρηση της Ελενας Παπαβασιλείου λίγο-πολύ την περίμενα γιατί μετά την μεγάλη της κόντρα on-air με την Δέσποινα Καμπούρη, το κλίμα πλέον ήταν… ψυχροπολεμικό, με αποτέλεσμα η εκπομπή να έχει μία περίεργη εικόνα στον αέρα. Σε ότι έχει να κάνει πραγματικά με την Σοφία, όντως εξεπλάγην και μάλιστα δυσάρεστα, γιατί η Σοφία ήταν ο… μπαξές αυτής της εκπομπής και η απόλυτα θετική της ενέργεια.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

«Ανανεωμένο concept από σήμερα για τις « Γυναίκες» του E TV!

Με περισσότερο κοινωνικό προσανατολισμό η εκπομπή ανοίγει «φακέλους» με όσα απασχολούν καθημερινά τον σύγχρονο κόσμο μας. Εξειδικευμένοι επιστήμονες αναλαμβάνουν με μόνιμες στήλες να μας ενημερώνουν για θέματα ψυχολογίας, ιατρικής και όχι μόνο, ενώ στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης ενισχύεται και η δημοσιογραφική της ομάδα.
Η Νόνη Δούνια και η Δέσποινα Καμπούρη αναλαμβάνουν πλέον το τιμόνι της εκπομπής. Οι αγαπημένες μας Σοφία Βογιατζάκη και Έλενα Παπαβασιλείου- για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία- συμφώνησαν με τη Διοίκηση του E TV ότι αποχωρούν από την εκπομπή.

Η Σοφία θα αφιερώσει τον ήδη πιεσμένο χρόνο της στη μεγάλη της αγάπη το θέατρο αφού οι πρόβες για τη νέα παράσταση το «Τσακ μπαμ» έχουν ενταθεί ενώ η Έλενα παραμένει σε επαφή με το σταθμό για την υλοποίηση της πρότασης της για μια νέα εκπομπή.

Το E TV τις ευχαριστεί θερμά για την έως τώρα καλή συνεργασία.»


READ more