Παρελθόν ο Γιώργος Λιάγκας!

Το περσινό καλοκαίρι σηματοδοτήθηκε από την αποχώρησή του από το Mega. Το φετινό καλοκαίρι σηματοδοτείται από την αποχώρησή του από το “Real Group”. Ο λόγος; Ο λόγος όπως θα κατάλαβες ήδη για τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος αποτελεί παρελθόν τόσο για το ραδιόφωνο του “Real”, όσο και για την “Real News”.

Ο Γιώργος Λιάγκας λέγεται πως δεν τα βρήκε στα οικονομικά τόσο με τον Νίκο Χατζηνικολάου, όσο και με τα υπόλοιπα μέλη της ιδιοκτησίας του “Real Group”, γι ΄αυτό και αποφάσισε να αποχωρήσει. Παρόλα αυτά όλοι μιλούν για ένα βελούδινο διαζύγιο, για ένα συναινετικό διαζύγιο, μιας και οι δύο πλευρές απλά αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικές δημοσιογραφικές διαδρομές.

Αλλωστε, ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι και κουμπάρος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, οπότε το ζευγάρι εξακολουθεί να διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του.

Οσο για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα του Γιώργου; Εχει αποφασίσει λέει να αφιερωθεί εξ ΄ολοκλήρου στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις στον ΑΝΤ1, ενώ σκέφτεται κάποια στιγμή να δραστηριοποιηθεί κι εκείνος πιο δυναμικά στο διαδύκτιο.

Read More

And More