Παρέμβαση του πρωθυπουργού για να εκκενωθεί η Νομική, ζήτησε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου!

Παρέμβαση του πρωθυπουργού για να εκκενωθεί η Νομική, ζήτησε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου! | tlife.gr

Την προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού ζήτησε πριν από λίγο ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου ώστε να εκκενωθεί εντός της ημέρας η Νομική Σχολή η οποία έχει καταληφθεί από 250 μετανάστες.

‘Οπως δήλωσε ο κ. Θεοδόσης Πελεγρίνης, πρόκειται για καθοδηγούμενη κατάληψη και κατάχρηση του ασύλου. Είναι ζήτημα μεταναστευτικής πολιτικής, είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε τους αρμόδιους υπουργούς, Γιάννη Ραγκούση, Άννα Νταλάρα, τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό και τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη να προσέλθουν σε σύσκεψη στο πανεπιστήμιο για να δοθεί λύση.
“Η πολιτεία”, πρόσθεσε “πρέπει να εξασφαλίσει σήμερα κιόλας την ασφαλή μετάβαση των μεταναστών σε άλλο χώρο και οι αρμόδιοι φορείς να ακούσουν το πρόβλημά τους.”
Κι ενώ ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Αθήνας λέει όλα αυτά κανείς δεν μπορεί να πει πως ακριβώς θα γίνει η παρέμβαση του πρωθυπουργού, ποιός είναι ακριβώς ο ρόλος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, πότε μπορεί να επέμβει η αστυνομία και ποιός στο τέλος θα είναι εκείνος που θα δώσει την εντολή!
Το δεδομένο είναι οτι η Νομική Σχολή της Αθήνας παραμένει υπο κατάληψη και παίζονται πολύ περίεργα παιχνίδια με το άσυλο τον ορισμό του οποίου δεν έχει καταφέρει κανείς να δώσει πειστικά έως σήμερα!

Δες το video:

READ more