Paris Hilton: Εν πλω στη Μύκονο με look που έμοιαζε σαν βγαλμένο από editorial μόδας! [pics]

Η Πάρις Χίλτον, πριν μερικές μέρες, βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μύκονο, όπου απόλαυσε τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η διάσημη κληρονόμος επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο το κοσμοπολίτικο νησί, καθώς πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα της μέρη στον κόσμο. Η τελευταία φορά, μάλιστα, που είχε επισκεφτεί την Μύκονο ήταν πέρυσι, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, λίγο πριν τον γάμο τους.

Φέτος η Πάρις Χίλτον έφτασε στη Μύκονο με ιδιωτικό αεροπλάνο απευθείας από την Ιμπιζα όπου έπαιζε μουσική, έχοντας έναν σωματοφύλακα να την ακολουθεί κατά πόδας. Οδηγήθηκε κατευθείαν στο πολυτελές και κοσμοπολίτικο κατάλυμα όπου διέμεινε και, καθώς είχε τρεις μέρες να κοιμηθεί, απόλαυσε μερικές ώρες αναζωογονητικού ύπνου προτού αρχίσει να εγκλιματίζεται στο νησί.

H Πάρις Χίλτον ήταν ενθουσιασμένη με την υψηλής αισθητικής βίλα που είχε κλείσει και δεν σταμάτησε να κάνει αυθόρμητες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αποχωρίστηκε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μόνο για μια μικρή βόλτα στη Χώρα και για να παίξει μουσική σε κάποιο από τα διάσημα clubs. Εκτόνωσε τις καταναλωτικές της εξάρσεις στην boutique του ξενοδοχείου και έκανε το τραπέζι σε φίλους της στο βραβευμένο, τόσο για τις γεύσεις όσο και για την απαράμιλλη θέα του, εστιατόριο του ξενοδοχείου, το οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην ιαπωνική κουζίνα.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε βόλτα με σκάφος, με look που έμοιαζε σαν βγαλμένο από editorial μόδας. Μάλιστα, συνοδευόταν από συνεργείο που τραβούσε πλάνα της εν πλω.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More