Πάρης Σκαρτσολιάς: Είναι ερωτευμένος!

Γνωρίσαμε τον Πάρη Σκαρτσολιά σε ηλικία μόλις 12 ετών να υποδύεται τον “μικρό Μανωλάκη” στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 “Το Καφέ της Χαράς” . Σήμερα ο ίδιος συνεχίζει να ασχολείται με το επάγγελμα του ηθοποιού, ενώ έχει σπουδάσει και παιδαγωγικά. Όπως έχει δηλώσει, όμως, το μόνο που τον εκφράζει είναι η υποκριτική, χωρίς να αποκλείει βέβαια στο μέλλον να τα συνδυάσει και τα δύο.

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο Πάρης πρωταγωνιστεί στο sequel του”Καφέ της Χαράς” , το οποίο επέστρεψε στις οθόνες μας με νέα επεισόδιο  μετά από 13 χρόνια και δείχνει να κερδίζει στο “στοίχημα” της τηλεθέασης.

Στο Πρωινό της Δευτέρας, η Νάνσυ Παραδεισανού έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του νεαρού ηθοποιού, ο οποίος είναι πολύ χαμηλών τόνων και δεν επιδιώκει να απασχολεί τα Μέσα με τίποτα άλλο πέραν της δουλειάς του.

“Ο Πάρης στην πραγματική του ζωή είναι ερωτευμένος με ένα κορίτσι εκτός χώρου. Δεν θα πούμε όνομα. Είναι μαζί γύρω στους έξι μήνες, είναι πάρα πολύ καλά. Μένουν και μαζί μερικές μέρες τις εβδομάδας. Έχει ο καθένας το δικό του σπίτι ακόμα… Πηγαίνουν πολύ θέατρο μαζί και πολύ Εξάρχεια…” , είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More