Site icon TLIFE

Πάρις Σκαρτσολιάς: Έκανε πρεμιέρα στο θέατρο με τον Χάρη Ρώμα στο πλευρό του! Φωτογραφίες

«Η Σαμάνθα και ο Μαξ στο Βυθό της Ασφάλτου» του Άκη Δήμου παρουσιάζεται στο Vault Theatre Plus/Πολυχώρος Vault, από τις 14 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου.

Η Σαμάνθα και ο Μαξ, δεν είναι μόνο δύο νέοι που προσπαθούν να βρουν την «άκρη» τους, σε ένα κόσμο που τους «στενεύει». Πρόκειται για δύο ψυχές του τότε και του τώρα, (ίσως του πάντα), που ζώντας στις παρυφές της πόλης, (ή και του κόσμου τελικά), αποφασίζουν να δραπετεύσουν σε μια αχανή άσφαλτο, αμφιβόλου προορισμού… Ανεξερεύνητου «βάθους». Κάθε τους «στάση» κι ένα γαϊτανάκι αναφορών, αποκαλύψεων, εξομολογήσεων, πικρών παιχνιδιών, όπου οι μνήμες, το παρόν και το μέλλον «συνομιλούν» άλλοτε γλυκά και άλλοτε επικίνδυνα εφιαλτικά! Μια βόλτα στο άγνωστο; Μια φυγή; Ένα φαντασιακό μυστικό τοπίο; Ένα αλληγορικό «σκοτεινό παραμύθι»; Η «ανάγνωση» δική σας.

Στην παράσταση, που έκανε επίσημη πρεμιέρα του βράδυ τη Δευτέρας, πρωταγωνιστούν ο Πάρις Σκαρτσολιάς (Μαξ) και η Έυη Τσάφου (Σαμάνθα).

Το “παρών” έδωσε πλήθος κόσμου, που απόλαυσε τους δύο ηθοποιού επί σκηνής και τους χάρισε το πιο θερμό χειροκρότημα. Ανάμεσα σε άλλους εκεί βρέθηκαν η Άννα Χατζησοφιά και ο Χάρης Ρώμας, το συγγραφικό δίδυμο που εμπιστεύτηκε στον Πάρη Σκαρτσολιά πριν από πολλά χρόνια τον ρόλο του “Μανωλάκη” στο “Καφέ της Χαράς“, το οποίο επέστρεψε φέτος με νέα επεισόδια, σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Στο τέλος του έργου, μάλιστα, τον περίμεναν και οι δυο για να τον συγχαρούν -όπως έκαναν και με τους υπόλοιπους συντελεστές-, αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Δες τις φωτογραφίες:

.Άννα Χατζησοφιά-Θοδωρής Αντωνιάδης-Χάρης Ρώμας

Άννα Χατζησοφιά-Πάρις Σκαρτσολιάς-Ηρώ Μουκίου

Χάρης Ρώμας-Θοδωρής Αντωνιάδης-Εύα Τσάφου-Πάρις Σκαρτσολιάς

Χάρης Ρώμας-Πάρις Σκαρτσολιάς

Χάρης Ρώμας-Εύη Τσάφου

Εύη Τσάφου-Ηρώ Μουκίου

Θοδωρής Αντωνιάδης-Εύα Τσάφου-Πάρις Σκαρτσολιάς

Φωτογραφίες: NDP

© 2024 tlife.gr