Πάρης Σκαρτσολιάς για την σύντροφό του Ευγενία Δικαιούλια: «Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω»

Για το πως διαχειρίζεται την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, τις αναμνήσεις που έχει από τα Χριστούγεννα ως παιδί αλλά και την σύντροφό του Βιργινία Δικαιούλια μίλησε ο Πάρης Σκαρτσολιάς στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Το έχουμε πει, υπάρχει μια απώλεια στη ζωή μου, δεν καλύπτεται αλλά συμπληρώνεται με άλλα πράγματα. Εννοείται νιώθω την παρουσία τους και ότι με προστατεύει από την πρώτη στιγμή. Βλέπω σημάδια στη βάση του ότι αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου  και το πιστέψεις πραγματικά θα το δεις γιατί εσύ το αναζητάς.

Θυμάμαι τον πατέρα μου κάποια στιγμή που είχε ντυθεί Άγιος Βασίλης αλλά ήταν τόσο πειστικός. Η παιδική φαντασία είναι ατέλειωτη. Έχω ακόμα μια εικόνα στο μυαλό μου πολύ ζωντανή. Δε θέλω να συνειδητοποιήσω ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης. Μαγικό για μένα είναι ότι είχε την ευλογία να έχω δυο γονείς που θεωρώ σπάνιους. Υπάρχει πολλή μαγεία στη ζωή αρκεί να θες να τη δεις και να μην τη θεωρείς δεδομένη» ανέφερε ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

Λίγο μετά, ο Πάρης Σκαρτσολιάς μίλησε και για τη σχέση του με την Βιργινία Δικαιούλια.

«Είμαι σε σχέση με τη Βιργινία Δικαιούλια. Είμαστε μια χαρά. Θεωρώ πως ότι κάνω είναι δικό μου θέμα, δεν αφορά κανέναν. Είναι ένας άνθρωπος που εννοείται ότι τον θαυμάζω. Είμαστε μια χαρά σε αυτή τη φάση» είπε.

Read More

And More