Πάρις Τζάκσον: Η σπάνια εξομολόγηση για τον πατέρα της, Μάικλ Τζάκσον και τη σχέση που είχε μαζί του

Η Πάρις Τζάκσον μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή της Ναόμι Κάμπελ στο Youtube, No Filter. Το νεαρό κορίτσι αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και στον διάσημο πατέρα της, Μάικλ Τζάκσον.

«Ο μπαμπάς μου φρόντιζε πάντα να διασφαλίσει ότι λαμβάναμε σωστή μόρφωση, προκειμένου να γίνουμε καλλιεργημένοι άνθρωποι. Δεν μας έδειχνε μόνο τη φανταχτερή πλευρά της ζωής, όπως τη διαμονή σε ξενοδοχεία 5 αστέρων», ανέφερε η 22χρονη Πάρις, που ασχολείται με το τραγούδι, την υποκριτική και το μόντελινγκ.

Όταν ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή το 2009, ήταν μόλις 11 ετών. Και μπορεί να μην είχε προλάβει να ζήσει μαζί του πολύ, ωστόσο υπήρχαν πράγματα που ο διάσημος pop star δίδαξε στα παιδιά του, που τους επηρεάζουν μέχρι και σήμερα. «Μεγαλώνοντας, μαθαίναμε πως για να έχουμε κάτι, έπρεπε πρώτα να το κερδίσουμε. Αν θέλαμε πέντε παιχνίδια από το FAO Schwarz ή το Toys R Us, έπρεπε να διαβάσουμε πέντε βιβλία. Ο στόχος ήταν να δουλέψεις για να κερδίσεις κάτι, όχι να θεωρείς ότι σου ανήκει δικαιωματικά… Αν θες κάτι πρέπει να εργαστείς σκληρά γι’ αυτό. Έτσι το αισθάνεσαι ως επίτευγμα».

Με αφορμή τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, σε άλλο σημείο της εξομολόγησης, η Πάρις Τζακσον εξομολογείται ότι ο πατέρας της  «Αγαπούσε την κλασική μουσική μουσική, την τζαζ, την χιπ χοπ και την R&B. Και φυσικά όλη τη σκηνή της Motown. Του άρεσε όμως να ακούει και το Top 40 στο ραδιόφωνο, ροκ κομμάτια, οι Beatles. Έτσι μεγαλώσαμε με όλα αυτά τα ακούσματα, που αισθάνομαι ότι έχουν επηρεάσει και τη δική μου μουσική. Αν ακούσεις το άλμπουμ μου, θα εντοπίσεις ακόμα και επιρροές από soundtrack ταινιών, όπως των Χανς Ζίμερ και Ντάνι Έλφμαν, αλλά και από ροκ μπάντες όπως οι Radiohead και οι Manchester Orchestra».

Read More

And More