Πάρις Χίλτον: H απάντησή της σε άνδρα στο TikTok που την έκλεψε το 2007 – «Ω Θεέ μου»

Viral έχει γίνει εδώ και λίγες ώρες ένα βίντεο στο Tik Tok, με το βίντεο να αφορά μια ληστεία που είχε γίνει στο παρελθόν στην Πάρις Χίλτον και σήμερα τρολάρει τον ληστή της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκρεγκ Μπράουν πριν από λίγες ημέρες θέλησε να μοιραστεί με το κοινό του στο TikTok μια ιστορία από το παρελθόν του.

Όπως είπε, μετά από μια ξέφρενη νυχτερινή έξοδο, εκείνος κι ένας φίλος του «έπεσαν πάνω» στο μαύρο, πολυτελές αυτοκίνητο, που μετέφερε την Πάρις Χίλτον και μια φίλη της.

@asapscience

Could Paris sue me?

♬ original sound – AsapSCIENCE

«Κάποτε λήστεψα την Πάρις Χίλτον και ελπίζω να μην το δει ποτέ αυτό, γιατί θα μπορούσα να πάω φυλακή. Ήταν το 2007. Ήμουν σε μια συναυλία και ήταν υπέροχα. Όταν έφυγα από εκεί, ένα μεγάλο, μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά μας και όλοι οι άνθρωποι ούρλιαζαν βλέποντας την Πάρις Χίλτον να βγαίνει έξω», περιγράφει.

Αυτός και ο φίλος του την είδαν να κατευθύνεται σε ένα κλαμπ του Τορόντο και λίγες στιγμές μετά, να εξαφανίζεται με τη συνοδεία της. Ωστόσο, το πολυτελές όχημα που την είχε μεταφέρει στον προορισμό της είχε μείνει ξεκλείδωτο.

Όπως λέει παρακάτω, εκείνος και ο φίλος του κοίταξαν μέσα από το παράθυρο και είδαν ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, μάρκας «Christian Dior».

«Δεν ήταν κανένας στο αυτοκίνητο. Οπότε, μπήκαμε μέσα και τα πήραμε. Γελούσαμε και ουρλιάζαμε που καταφέραμε να μπούμε στο αμάξι της Πάρις Χίλτον. Εκείνη την ώρα άκουσα τον φίλο μου να ουρλιάζει και νόμιζα πως μου έλεγε ότι έρχεται η αστυνομία. Πάνω στον πανικό μου, βγήκα έξω κι άρχισα να τρέχω. Τελικά, φώναζε από χαρά», αναφέρει.

Η Πάρις Χίλτον είδε αυτό το βίντεο και μάλιστα, κάθε άλλο παρά θύμωσε για το χαμένο της αντικείμενο. Αντιθέτως τράβηξε κι η ίδια ένα βίντεο, το οποίο έβαλε δίπλα σε εκείνο του Γκρεγκ και κάτω από αυτό έγραψε: «Ω Θεέ μου, τα θυμάμαι αυτά τα γυαλιά. Σου πάνε πολύ, οπότε μπορείς να τα κρατήσεις. ΥΓ. Ποτέ δεν φεύγουν από τη μόδα».

@parishilton #duet with @asapscience #Stitch Omg, I remember these sunglasses 🕶🤣🤣🤣 They look hot on you so you can keep them!🥰 PS: They NEVER went out of style 💅🏼✨ #Sliving ♬ original sound – AsapSCIENCE

Read More

And More