Πάρις Χίλτον: Ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τον γιο της – «Πληγώνει την καρδιά μου»

Πληθώρα αρνητικών σχολίων έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα η Πάρις Χίλτον, σχετικά με το σχήμα του κεφαλιού του γιου της, τον οποίο απέκτησε με παρένθετη μητέρα.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που έκανε ένας από τους διαδικτυακούς της φίλος, ο οποίος έγραψε: “Πραγματικά μοιάζει να έχει μακροκεφαλία! Τα αγόρια μου είχαν όλα μεγάλα κεφάλια, αλλά το δικό του είναι πολύ μεγαλύτερο. Και ναι, είμαι νοσοκόμα.”

Μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της Πάρις Χίλτον, όπου κρατάει στην αγκαλιά της, τον γιο της, έγινε viral και η ίδια ξέσπασε, μέσω social media, γράφοντας ένα μακροσκελές μήνυμα όπου χαρακτήριζε την συμπεριφορά των ακολουθών της, απαράδεκτη.

«Ζώντας τη ζωή στο προσκήνιο, τα σχόλια είναι αναπόφευκτα, αλλά η στοχοποίηση του παιδιού μου ή οποιουδήποτε άλλου γι’ αυτό το θέμα, είναι απαράδεκτη. Αυτό πληγώνει την καρδιά μου βαθύτερα από ό,τι μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις. Έχω δουλέψει σκληρά για να καλλιεργήσω ένα περιβάλλον που αφορά την αγάπη, τον σεβασμό και την αποδοχή κι περιμένω το ίδιο σε αντάλλαγμα. Αν δεν ποστάρω το μωρό μου, οι άνθρωποι υποθέτουν ότι δεν είμαι καλή μητέρα και αν τον ποστάρω, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι σκληροί και μισητοί Είμαι μια περήφανη εργαζόμενη μαμά και το μωρό μου είναι απόλυτα υγιές, αξιολάτρευτο και αγγελικό. Ο Φοίνιξ είναι ο κόσμος μου και ήταν η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μου. Κάθε μέρα μαζί του είναι μια υπενθύμιση του τι πραγματικά έχει σημασία. Είναι δύσκολο να φανταστώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα στοχοποιούσαν μια τέτοια αθωότητα. Ελπίζω πως οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλον με περισσότερη καλοσύνη και ενσυναίσθηση», έγραψε η Πάρις Χίλτον.

 

Read More

And More