Πάρις Χίλτον: Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της για όσα έζησε μέσα στο αναμορφωτήριο

Μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα της έδειξε χθες σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε έξω από το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον, η Paris Hilton.

Η διάσημη κληρονόμος της οικογένειας Hilton, έχοντας στο πλευρό της τον Γερουσιαστή Τζέφ Μέρκλεϊ και εκπροσώπους του Κογκρέσου, που είναι αρμόδιοι για το νομοσχέδιο σχετικά με την ομοσπονδιακή εποπτεία για τους «προβληματικούς νέους», περιέγραψε την κακοποίηση που υπέστη στο κέντρο στη Γιούτα.

Η ίδια, στην ομιλία της επέλεξε να συστηθεί όχι ως «Paris Hilton, αλλά ως επιζήσασα». Ο εφιάλτης για την Paris Hilton ξεκίνησε όταν οι γονείς της αποφάσισαν να τη στείλουν σε ειδικό λύκειο για παιδιά με παραβατική συμπεριφορά. Εκεί έζησε την κόλαση του θεσμού που λέγεται αναμορφωτήριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χίλτον αποκάλυψε για πρώτη φορά αυτή  την κακοποίηση που υπέστη πριν μερικούς μήνες.

«Με στραγγάλισαν. Με χαστούκισαν στο πρόσωπο. Με παρακολούθησαν άνδρες υπάλληλοι να κάνω μπάνιο. Μου μιλούσαν χυδαία. Με ανάγκασαν να πάρω φάρμακα χωρίς τη σωστή διάγνωση. Δεν μου παρείχαν σωστή εκπαίδευση. Με έκλειναν στην απομόνωση, ένα δωμάτιο που έζεχνε αίμα και τόσα άλλα» περιέγραψε η Χίλτον. «Τους είχαν υποσχεθεί ότι η σκληρή αγάπη θα με διόρθωνε και ότι το να με στείλουν στην άλλη άκρη της χώρας ήταν ο μόνος τρόπος».

«Για 20 χρόνια δεν μπορούσα να κοιμηθώ τη νύχτα, καθώς αναμνήσεις από σωματική βία, το αίσθημα της μοναξιάς και την απώλεια φίλων, να διατρέχουν τη μνήμη μου. Αυτή δεν ήταν αϋπνία. Ήταν τραύμα» είπε η Πάρις Χίλτον και συνέχισε περιγράφοντας τη στιγμή που στα 16 της χρόνια της δύο άνδρες την άρπαξαν από το κρεβάτι της στη μέση της νύχτας, αφού τη ρώτησαν «αν θα έρθεις μαζί μας με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο».

«Νομίζοντας ότι με απαγάγουν ούρλιαξα για βοήθεια από τους γονείς μου. Και καθώς με άρπαζαν από το σπίτι μου, τους είδαν να κλαίνε στην άκρη του διαδρόμου. Δεν ήρθαν να με σώσουν εκείνη τη νύχτα. Ήταν η εισαγωγή μου στη βιομηχανία των προβληματικών νέων» σημείωσε η κληρονόμος τονίζοντας ότι οι γονείς της είχαν εξαπατηθεί.

«Και η εμπειρία μου σε καθεμία από αυτές με στοιχειώνει μέχρι σήμερα» σημείωσε. «Στο Πρόβο Κάνιον στη Γιούτα μου έδωσαν ρούχα με αριθμό. Πλέον δεν ήμουν εγώ. Ήμουν ο αριθμός 127. Με ανάγκασαν να μείνω μέσα 11 μήνες» τονίζει.

«Η βιομηχανία των προβληματικών νέων που κοστίζει πολλά δισεκατομμύρια δολάρια κατάφερε να παραπλανήσει γονείς, σχολικές περιφέρειες, υπηρεσίες παιδικής πρόνοιας και συστήματα δικαιοσύνης για ανηλίκους εδώ και δεκαετίες» πρόσθεσε η Πάρις Χίλτον που μίλησε και για ένα περιστατικό στο Μίσιγκαν όπου επτά μέλη του προσωπικού κράτησαν δεμένο για 12 λεπτά τον 16χρονο Κορνίλιους Φρέντερικ, ο οποίος αργότερα πέθανε.

Read More

And More