Παρουσίαση κοσμημάτων με θέα τη βραδινή Αθήνα και επώνυμες παρουσίες!

Ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης το βράδυ της Πέμπτης οι κυρίες της εγχώριας showbiz. Μια βραδιά γεμάτη λάμψη και δημιουργία όπου έγινε η παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων και αξεσουάρ γνωστής εταιρείας. Οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ξεχωριστά κοσμήματα αλλά και να απολαύσουν τη θέα της βραδινής Αθήνας και τον έναστρο ουρανό μέσα από τα τηλεσκόπια που είχαν τοποθετηθεί στην ταράτσα του ξενοδοχείου.

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς ήταν η Τάμτα. Η κριτής του X Factor φροντίζει πάντα να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στο χώρο της μόδας και δίνει πάντα το παρών σε τέτοιες εκδηλώσεις. Δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία fashion icon.

Η τραγουδίστρια εκτός από λάτρης των κοσμημάτων της συγκεκριμένης εταιρείας διατηρεί και φιλικές σχέσεις με την Γενική Διευθύντρια, Έλενα Γεωργανά. Την στηρίζει σε κάθε βήμα, ενώ έχει αναδείξει πολλές φορές κοσμήματα από τις συλλογές της εταιρείας σε εμφανίσεις της.

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να λείπει από αυτή τη βραδιά αλλά και να μη ξεχωρίσει τα αγαπημένα της κομμάτια από τη Crystal Galaxy Collection Fall/Winter 2016/1. Την ίδια ώρα, συνάντησε στην εκδήλωση αγαπημένες φίλες της και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό του TLIFE.

Δες ποιοι άλλοι βρέθηκαν στη λαμπερή βραδιά!


Τάμτα, Μελίνα Ασλανίδου, Ευριδίκη


Μπομπ Κατσιώνης, Ευριδίκη


Έλενα Γεωργανά, Μάνος Ιωάννου


Ειρήνη Παπαδοπούλου


Έλενα Γαλίφα, Χριστίνα Κοντοβά, Έβελυν Καζαντζόγλου


Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ελένη Βαΐτσου, Τζούλυ Τσόλκα


Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ηλίας Μελέτης


Άννα Πρέλεβιτς


Φώτος Πιττάτζης, Νικολέττα Καρρά


Μέμος Μπεγνής, Νικολέττα Καρρά


Έμυ Λιβανίου


Τζένη Θεωνά, Μαριτζίνα Καλογνωμά, Μαντώ Γαστεράτου, Τζένη Μελιτά


Έλενα Τσαγκρινού


Otherview


Μυρτώ Κάζη, Τάσος Μπίθας


Κλέλια Πανταζή


Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη

Τη βραδιά έντυσε με τις μουσικές της η γνωστή dj και ραδιοφωνική παραγωγός, Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More