Παρουσιαστής ανακοίνωσε στον αέρα ότι του μένουν λίγοι μήνες ζωής!

Ο παρουσιαστής Dave Benton, από το Ιλινόις της Αμερικής, εδώ και αρκετό καιρό δίνει μάχη ζωής. Έχει καρκίνo στον εγκέφαλο και πρόσφατα σόκαρε τους τηλεθεατές αφού ανακοίνωσε στον άερα ότι έχει μόνο λίγους ακόμα μήνες ζωής!

Όπως είπε, οι γιατροί του έδωσαν 4 έως 6 μήνες μέχρι να γίνει το μοιραίο και αυτό που θέλει τώρα είναι να εργασθεί όσο περισσότερο του επιτρέπει η κατάσταση της υγείας του.

O Benton, είχε μιλήσει και μέσα από τη σελίδα του στο facebook για τη μάχη του με τον καρκίνο, για τις επεμβάσεις αλλά και τις ακτινοβολίες που έκανε αλλά προχθές είπε στους τηλεθεατές του ότι οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι ο όγκος που έχει στον εγκέφαλο είναι τόσο μεγάλος που δεν παίρνει ούτε εγχείριση, ούτε ακτινοβολίες!


Eδώ σε φωτογραφία που δημοσίευσε το Φεβρουάριο, χτυπάει το καμπανάκι της λήξης των θεραπειών του με ακτινοβολίες λέγοντας στο προφίλ του στο faceobook σε όλους όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα ότι θα έρθει και η δική τους σειρά να τελειώσουν οι κουραστικές και επίπονες θεραπείες. Δυστυχώς όμως οι θεραπείες για εκείνον δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα


Την ημέρα του γάμου του το 1986

Read More

And More