Παρουσιάστρια σε ιταλικό show η Ρία Αντωνίου! Τι είπε στο TLIFE

Η Ρία Αντωνίου το βράδυ του Σαββάτου έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στον τελικό του “Ballando con le stelle” και κατάφερε να σηκώσει κύπελλο για την τρίτη θέση που κατέκτησε!

Όσο καιρό ζει στην Ιταλία έχει κάνει σημαντικά βήματα στην καριέρα της και απολαμβάνει την κάθε στιγμή! Η Ρία είναι πολύ ευχαριστημένη από την στήριξη του κόσμου τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Ιταλία. Μπορεί στην αρχή να δέχτηκε σκληρή κριτική για τις χορευτικές τις ικανότητες, αλλά γρήγορα κέρδισε το κοινό με αποτέλεσμα να της γίνει πρόταση να παρουσιάσει τηλεοπτικό show στο Rai Uno.

Το “Ballandο con te” είναι το νέο show της ιταλικής τηλεόρασης που κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο με οικοδεσπότες την Ρία Αντωνίου, την Milly Carlucci και τον Paolo Belli.

Μιλώντας στο TLIFE η όμορφη Ρία δήλωσε: “Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για όσους με στήριξαν στην προσπάθειά μου στην ιταλική τηλεόραση και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία που το έκανε εφικτό όλο αυτό.

Ο μάνατζέρ της, Ηλίας Πανταζόπουλος, είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από κάθε βήμα της Ρίας και που τη στηρίζει σε ό,τι κι αν κάνει.

Το TLIFE εξασφάλισε backstage φωτογραφίες από τηβραδιά του τελικού και όχι μόνο!

Read More

And More