“Παρθένα Ζωή”: Αυτή είναι η σειρά του ΑΝΤ1 που έρχεται για να στηρίξει το καθημερινό, κεντρικό, δελτίο ειδήσεων του καναλιού!

Μια παρθένα, ένα ατύχημα και μία εγκυμοσύνη που έρχεται με τον πιο απίθανο τρόπο, μια σχέση που ξεκινάει «αντίστροφα», η σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων και ένα πολύ μεγάλο μυστικό σε ένα απίστευτο love story…
Η «Παρθένα Ζωή», μία καθημερινή, αισθηματική κομεντί που συνδυάζει το ρομαντισμό με το ρεαλισμό και τη συγκίνηση με το γέλιο, έρχεται αυτό το Σεπτέμβριο καθημερινά στον ΑΝΤ1 στις 7.00 το απόγευμα, αναλαμβάνοντας να δίνει μία δυναμική “πάσα” στο κεντρικό, δελτίο ειδήσεων του καναλιού, το οποίο επιστρέφει και πάλι στις 8.00 μ.μ., μιας και η αλήθεια είναι πως η ζώνη των 7.00 μ.μ., δεν του πήγε καθόλου.
Η “Παρθένα Ζωή” ,λοιπόν, έρχεται από την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στη δική μας ζωή και υπόσχεται στους λάτρεις των “σαπουνιών” και των καθημερινών σειρών, να τους χαρίσει έναν συναρπαστικό χειμώνα! Η΄ μάλλον για να ακριβολογώ, τουλάχιστον συναρπαστικό!
Αυτή η νέα ,λοιπόν, καθημερινή,αισθηματική κομεντί, μας παρουσιάζει μία όχι και τόσο συνηθισμένη ιστορία για την ηρωίδα μας, η οποία αν και παρθένα μένει έγκυος! Η Ζωή είναι μία 19χρονη κοπέλα, γεμάτη όνειρα για το μέλλον. Ζει με την οικογένειά της, έχει σχέση, αλλά είναι ακόμα παρθένα. Μία γυναικολογική εξέταση ρουτίνας και ένα ιατρικό λάθος θα αλλάξουν τη ζωή της αλλά και τη ζωή των ανθρώπων γύρω της, για πάντα!
Η «Παρθένα Ζωή» βασισμένη στη σειρά, “Juana La Virgen” από τη Λατινική Αμερική, έχει ήδη κάνει «πάταγο» σε όλες τις χώρες προβολής της και «ταξιδεύει» για πρώτη φορά στην Ελλάδαγια να μεταφέρει στις οθόνες μας, ένα μοντέρνο παραμύθι για έναν αληθινό έρωτα γεμάτο μυστικά, διλήμματα, σημερινούς ήρωες και κρυφούς «δράκους». Στη σειρά θα δούμε ένα μεγάλο καστ ταλαντούχων ηθοποιών με γνωστά, αγαπημένα αλλά και πρωτοεμφανιζόμενα, φρέσκα πρόσωπα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Πιέρρος Ανδρακάκος μαζί με τον Αλέξανδρο Πανταζούδη και τον Σπύρο Μιχαλόπουλο. Ολοι μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα μας παρασύρουν σε ένα μοναδικό story περιπέτειας και ανατροπών, υπενθυμίζοντάς μας ότι στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο! Ούτε και το ατύχημα!
H Ιστορία:
Η Ζωή (Σοφίνα Λαζαράκη) έχει σχέση με τον Μάκη (Γιάννης Χατζηγεωργίου), ο οποίος είναι καιο πρώτος της έρωτας. Είναι παρθένα αλλά μένει έγκυος! Πώς; Κατά τη διάρκεια της επίσκεψήςτης σε μια κλινική, για μια απλή γυναικολογική εξέταση, θα κάνουν σ’ εκείνη, τη σπερματέγχυση που είχε προγραμματιστεί για μια άλλη γυναίκα, που βρίσκεται εκείνη την ώρα στο διπλανόδωμάτιο. Ο Αρης (Αποστόλης Τότσικας) και η γυναίκα του, η Μαρίνα (Μυριέλα Κουρεντή) – η άλλη γυναίκα -, προσπαθούν να κάνουν παιδί με σπερματέγχυση. Ωστόσο, η Μαρίνα κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.
Η Ζωή μετά την ανακοίνωση ότι είναι έγκυος, αποφασίζει να κρατήσει το μωρό χωρίς να ξέρει ποιος είναι ο πατέρας, ενώ ο Αρης δεν ξέρει ότι η Ζωή είναι έγκυος στο παιδί του. H Ζωή, κυνηγώντας το όνειρό της, πιάνει δουλειά ως φωτογράφος, στην εταιρεία του Αρη, ενώ ο κολλητός του, Παύλος (Γιάννης Ποιμενίδης), την ερωτεύεται και τη διεκδικεί. Στο μεταξύ, η Ζωή με τον Αρη θα έρθουν κοντά και ηρωίδα μας, θα ερωτευτεί εν αγνοία της, τον πατέρα του παιδιού της.
Η αποκάλυψη του πως η Ζωή έμεινε έγκυος αλλά και ποιος είναι οπραγματικός πατέρας του παιδιού που κυοφορεί, θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων.. Τι θα κάνει η Ζωή που βρίσκεται ξαφνικά έγκυος και παρθένα, ανάμεσα σε δύο άντρες και με την οικογένειά της «απέναντι»; Μία ιστορία που ακούγεται σαν παραμύθι, θα «ξεδιπλώσει το νήμα της», από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μ.μ. και κάθε μέρα στον ΑΝΤ1!
Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας, Σοφίνα Λαζαράκη, Χριστίνα Τσάφου, Τζένη Μπότση,Γιάννης Ποιμενίδης, Μυριέλα Κουρεντή, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Νίκος Αναγνωστόπουλος
Στο ρόλο του Βίκτωρα, ο Δάνης Κατρανίδης
Συμμετέχουν αλφαβητικά: Κώστας Αποστολάκης, Φανή Γεωργακοπούλου, Ιωάννα Ζιάννη, ΑλίναΚωτσοβούλου, Μάρκος Λεζές, Ελίνα Μάλαμα, Φωτεινή Ντεμίρη, Ηρα Ρόκου, Ευγενία Σαμαρά,Αλέξανδρος Τρανουλίδης, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Τσακαλάς, Στέλιος Φύτρος, ΜάρωΧασιώτη, Φαίδρα ΧατζηκωσταντήΕκτακτη συμμετοχή: Μιχαήλ Ανθης, Φαίη Βέβη, Δημήτρης Καμπόλης, Δημήτρης ΛιόλιοςΣκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος, Αλέξανδρος Πανταζούδης, Σπύρος Μιχαλόπουλος κ.α.

Read More

And More