Πασαρέλα από τις κυρίες της Βουλής στο Προεδρικό Μέγαρο! [pics]

Οι κήποι του Προεδρικού Μεγάρου άνοιξαν και υποδέχτηκαν σε μια μεγάλη δεξίωση τον πολιτικό κόσμο της χώρας με αφορμή την 43η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Οικοδεσπότης της δεξίωσης ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ το “παρών” έδωσαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης και οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της χώρας, αλλά και η ηγεσία της Δικαιοσύνης, των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.. Ωστόσο, αυτές που ξεχώρισαν ήταν οι κυρίες της Βουλής.

Μπορεί τα βουλευτικά έδρανα να περιορίζουν λίγο το dress code των Ελληνίδω βουλευτών, η δεξίωση όμως, στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου ήταν μια αφορμή για…πασαρέλα, με τις περισσότερες κυρίες να επιλέγουν τη safe λύση του μαύρου επίσημου outfit.

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς ήταν η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, η οποία φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα με διαφάνεια. Η κα Μάρκου ήταν αρκετά κομψή και καλοκαιρινή…

Η πάντα chic Έλενα Κουντουρά εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά με αυστηρό office look με μαύρο παντελόνι και τοπ και ανοιχτόχρωμο σακάκι.

Μαύρο φόρεμα με λεπτή λευκή ρίγα επέλεξε η Εφη Αχτσιόγλου, η οποία πήγε στη δεξίωση μαζί με την Θεανώ Φωτίου, η οποία φόρεσε μαύρα. Ωστόσο, η κα Αχτσιόγλου, συχνά πυκνά γίνεται talk of the town για τις εμφανίσεις της.

Εμφάνιση σε ασπρόμαυρους τόνους επέλεξε η Φώφη Γεννηματά. Ξεχωρίζοντας για το εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό.

Καλοκαιρινή και αέρινη εμφάνιση και για την Λυδία Κονιόρδου.

Κομψή εμφάνιση και για την Λώρα Μολυβιάτη, κόρη του πρώην υπουργού Εξωτερικών Πέτρου Μολυβιάτη, η οποία εκτελεί χρέη διευθύντριας Δημοσίων Σχέσεων στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μαύρο σύνολο για την Σοφία Βούλτεψη.

Read More

And More