Πασίγνωστη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί!

Περιμένει το πρώτο της παιδί και είναι στα καλύτερά της. Πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλιγουντ ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες ότι θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα και έδειξε τη φουσκωμένη κοιλιά της, σε επίσημη εμφάνισή της.

Ο λόγος για την Amanda Seyfried, που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον επίσης ηθοποιό και αρραβωνιαστικό της, Thomas Sadoski. Η ηθοποιός ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης, ότι θα γίνει για πρώτη φορά μαμά κατά τη διάρκεια του event της εταιρίας Givenchy. Η 30χρονη εμφανίστηκε με ένα μαύρο Givenchy μίνι φόρεμα, που τόνιζε την φουσκωμένη της κοιλίτσα και τα φωτογραφικά φλας πήραν… φωτιά!

Και μπορεί να πέρασε δύσκολα, λόγω προβλημάτων υγείας που είχε στο παρελθόν και να είχε απογοητευτεί λέγοντας μέχρι και πέρσι πόσο δύσκολο θεωρεί πως είναι για εκείνη το να κάνει παιδί… αλλά τα ευχάριστα νέα δεν άργησαν να έρθουν.

Πέρσι, μάλιστα, η πρωταγωνίστρια του Mamma Mia είχε αποκαλύψει στο Marie Claire U.K: “Νομίζω ότι τα αυγά μου πεθαίνουν… Κάτι πρέπει να κάνω. Θέλω ένα παιδί. Θέλω να γίνω μητέρα. Το θέλω πολύ εδώ και δυο χρόνια”, είχε πει και τώρα είναι σε αυτήν την όμορφη περίοδο της ζωής της!

Read More

And More