Πασίγνωστη ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε video clip λίγο πριν γεννήσει!

Πριν ένα μήνα περίπου έγινα για δεύτερη φορά μανούλα και απέκτησε στις 22 Φεβρουαρίου το δεύτερο παιδάκι της. Αυτός ήταν και ο λόγος που απουσίαζε από τα φετινά Όσκαρ, παρόλο που η ταινία Jackie στην οποία πρωταγωνίστησε έκλεψε τις εντυπώσεις. Ωστόσο, η Natalie Portman, λίγο πριν γεννήσει έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνισή της στο video clipe του James Blake για το τραγούδι “My Willing Heart”.

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίζεται με φουσκωμένη κοιλιά (σε προχωρημένη εγκυμοσύνη) φορώντας μόνο τα εσώρουχά της σε black and white video και συγκινεί. Το video clip κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες, με τον James Blake να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένο και την Natalie Portman να απολαμβάνει το video από το σπίτι της με το μωρό της αγκαλιά.


Η 35χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Γάλλος χορογράφος και χορευτής Μπενζαμέν Μιλπιέ, είχαν ήδη ένα εξάχρονο αγοράκι. Το νέο μέλος της οικογένειας, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, πήρε το όνομα Αμάλια Μιλπιέ. «Η μητέρα και το μωρό είναι ευτυχείς και χαίρουν άκρας υγείας», είχε αναφέρει η δήλωση του εκπροσώπου του ζευγαριού.

Read More

And More