Πασίγνωστη καλλονή μπήκε στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει αυτό το κορμί!

Μπήκε στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ακόμη δυσκολευόμαστε να δούμε φουσκωμένη κοιλιά. Η κούκλα καλλονή φωτογραφίζεται με μαγιό και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως σε τέσσερις μήνες θα γίνει μανούλα. Πάλι καλά που μας αποκάλυψε η ίδια την εγκυμοσύνη της.

Ο λόγος φυσικά για την Bar Refaeli που έχει πάρει ελάχιστο βάρους στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και αναγκάστηκε να φωτογραφηθεί με το μαγιό για να φανεί η ελάχιστα φουσκωμένη κοιλιά της. Βλέπεις η τόση γυμναστική και διατροφή δεν πήγαν χαμένες…

Έτσι, το γνωστό μοντέλο από το Ισραήλ που παντρεύτηκε τον μεγιστάνα Adi Ezra έκανε την ηλιοθεραπεία του γιατί το κοριτσάκι της χρειάζεται βιταμίνη D και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης.

Να σου θυμίσω βέβαια, πως εξίσου πρωτότυπος ήταν και ο τρόπος που ανακοίνωσε στους θαυμαστές της την εγκυμοσύνη της. Η Bar ανέβασε μια φωτογραφία με ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης στο Instagram και έγραψε πως το νέο έτος θα της φέρει ένα μωράκι.

Ο γάμος της με τον Ezra έγινε το Σεπτέμβρη του 2015 και κόστισε 330.000 δολάρια. Η βραδιά ήταν μαγική και οι 300 καλεσμένοι που έδωσαν το παρών, ήταν τα άτομα που πραγματικά ήθελε το ζευγάρι στο πλευρό του.



Read More

And More