Site icon TLIFE

Πασίγνωστη καλλονή μπήκε στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει αυτό το κορμί!

Μπήκε στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ακόμη δυσκολευόμαστε να δούμε φουσκωμένη κοιλιά. Η κούκλα καλλονή φωτογραφίζεται με μαγιό και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως σε τέσσερις μήνες θα γίνει μανούλα. Πάλι καλά που μας αποκάλυψε η ίδια την εγκυμοσύνη της.

Ο λόγος φυσικά για την Bar Refaeli που έχει πάρει ελάχιστο βάρους στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και αναγκάστηκε να φωτογραφηθεί με το μαγιό για να φανεί η ελάχιστα φουσκωμένη κοιλιά της. Βλέπεις η τόση γυμναστική και διατροφή δεν πήγαν χαμένες…

Έτσι, το γνωστό μοντέλο από το Ισραήλ που παντρεύτηκε τον μεγιστάνα Adi Ezra έκανε την ηλιοθεραπεία του γιατί το κοριτσάκι της χρειάζεται βιταμίνη D και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης.

Να σου θυμίσω βέβαια, πως εξίσου πρωτότυπος ήταν και ο τρόπος που ανακοίνωσε στους θαυμαστές της την εγκυμοσύνη της. Η Bar ανέβασε μια φωτογραφία με ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης στο Instagram και έγραψε πως το νέο έτος θα της φέρει ένα μωράκι.

Ο γάμος της με τον Ezra έγινε το Σεπτέμβρη του 2015 και κόστισε 330.000 δολάρια. Η βραδιά ήταν μαγική και οι 300 καλεσμένοι που έδωσαν το παρών, ήταν τα άτομα που πραγματικά ήθελε το ζευγάρι στο πλευρό του.



© 2024 tlife.gr