Πασίγνωστη τραγουδίστρια έσπασε για δεύτερη φορά την καραντίνα! – Η δημόσια συγγνώμη και η απολογία

Δεν βάζει μυαλό η διάσημη τραγουδίστρια, εν μέσω πανδημίας!

Ο λόγος για τη Rita Ora, η οποία για δεύτερη φορά έσπασε την καραντίνα, καθώς αναφέρουν τα ξένα media, ταξίδεψε στο Κάιρο με ιδιωτικό σκάφος και στη συνέχεια δεν απομονώθηκε για 14 ημέρες στο Λονδίνο, όπως προβλέπεται από τα μέτρα.

Η Ora καλέστηκε στην Αίγυπτο προκειμένου για να παραστεί σε ιδιωτική εκδήλωση μεγάλης εταιρίας έναντι ενός υπέρογκου ποσού! Μάλιστα, όπως λέγεται, μεταξύ των υψηλών προσκεκλημένων της βραδιάς ήταν και ο Αιγύπτιος πρόεδρος Abdul Fattah al-Sisi για να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora)

Όταν το γεγονός μαθεύτηκε, χρήστες των social media την κατακεραύνωσαν, με αποτέλεσμα να απολογηθεί δημόσια μέσω της δήλωσής της στην ιστοσελίδα metro.co.uk.

«Πρόσφατα πέταξα στην Αίγυπτο για να εμφανιστώ σε μια εταιρική εκδήλωση ιδιωτικής εταιρείας, όπου οι συνεργάτες μου ακολούθησαν το πρωτόκολλο και παρουσίασαν αρνητικά τεστ COVID- 19 κατά την είσοδο, όπως απαιτείται από τις αιγυπτιακές αρχές. Μετά την επιστροφή μου στη Βρετανία, θα έπρεπε να ακολουθήσω τις κυβερνητικές συμβουλές και να απομονωθώ για την απαιτούμενη περίοδο. Όπως γνωρίζετε, δεν ακολούθησα τις κυβερνητικές συμβουλές και… ζητώ συγγνώμη ξανά, ανεπιφύλακτα.

Καθώς συνειδητοποιώ ότι οι απολογητικές λέξεις μιας ποπ σταρ μπορεί να μην έχουν πολύ βάρος, ειδικά κάποιας που έχει παραβεί τους κανόνες όπως εγώ, συνειδητοποιώ ότι μερικοί μπορεί να επιδιώκουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου. Το μήνυμά μου είναι απλό: παρακαλώ μην το κάνετε. Η ενοχή και η ντροπή που ένιωσα αυτήν την εβδομάδα για το λάθος μου δεν αξίζουν τον κόπο. Αντ ‘αυτού, συνεχίστε να ακούτε τις κυβερνητικές συμβουλές και τις φωνές των ηρώων του NHS (σ.σ. Εθνικό Σύστημα Υγείας) και να λαμβάνετε τις απαιτούμενες προφυλάξεις.
Ελπίζω μια μέρα να τα καταφέρω για το κοινό που μου δίνει τόσο μεγάλη υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και, ειδικότερα, για τους ήρωες του NHS… Αυτή είναι η υπόσχεσή μου σε όλους που έχουν απογοητευτεί από τη συμπεριφορά μου. Εν τω μεταξύ, θα δωρίσω την αμοιβή μου από την Αίγυπτο σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Να είστε καλύτεροι από ό, τι ήμουν και να μάθετε από τα λάθη μου, ώστε να μην χρειάζεται να μάθετε τον εαυτό σας με τον πιο σκληρό τρόπο. Αγάπη, Rita».

Να θυμίσουμε, ότι έχουν περάσει λίγες εβδομάδες από το περίφημο πάρτι γενεθλίων της, όπου συγκέντρωσε 30 άτομα εν μέσω πανδημίας σε εστιατόριο του Λονδίνου.

Read More

And More