Πασίγνωστη τραγουδίστρια ετοιμάζεται για μυστικό γάμο ως τα Χριστούγεννα!

Πήρε τη μεγάλη απόφαση και ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον εδώ και πέντε χρόνια σύντροφό της και πατέρα του γιου της. Ο λόγος για την Adele που μετά την τεράστια επιτυχία και την οικογενειακή γαλήνη που ζει με τους δυο άντρες της (τον σύντροφό της και τον γιο της) αποφάσισε να ντυθεί νυφούλα.

Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του και αρραβωνιάστηκε μυστικά τον περασμένο μήνα και σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror θα παντρευτεί τα Χριστούγεννα στο Λος Άντζελες. Το γάμο του Simon Konecki με την Adele επιβεβαίωσε φίλος του ζευγαριού, που μίλησε στην εφημερίδα:

“Το σχέδιο είναι να παντρευτούν στο Λος Άντζελες. Ο γάμος θα είναι στις σχολικές διακοπές έτσι ώστε η κόρη του Simon (από τον πρώτο το του γάμο) να μπορεί να είναι στην τελετή”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Το ζευγάρι δεν θέλει να δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος γύρω από το θέμα του γάμου τους, ούτε θα δείτε την Adele να τριγυρνά με κάποιο ακριβό μονόπετρο. Απ[λώς θέλουν να κάνουν μια όμορφη τελετή με λίγα αγαπημένα πρόσωπα”, συμπλήρωσε η πηγή.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, μετρούν πέντε χρόνια σχέσης, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί τον 4χρονο γιο τους Angelo. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, η Adele Βρισκόταν συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι για την περιοδεία της και τώρα θέλει να περάσει λίγες οικογενειακές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Read More

And More