Πασίγνωστο μοντέλο έγινε μαμά για πρώτη φορά – Η τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της!

Στα 25 της χρόνια έγινε μητέρα για πρώτη φορά το γνωστό μοντέλο.

Ο λόγος για την Romie Strijd, που έχει διανύει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες της Victoria’s Secret. Τι κι αν είναι μικρή ακόμα, η καστανόξανθη καλλονή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στον χώρο του μόντελινγκ, ενώ διαθέτει σχεδόν 7 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Η Stridj λοιπόν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια τρυφερή φωτογραφία να θηλάζει το αγγελούδι της-καρπό του έρωτά της με τον Λόρενς βαν Λίβεν- κι έγραψε στη λεζάντα: «Μέντ βαν Λίβεν, είμαστε ευλογημένοι που σε κρατάμε τελικά στην αγκαλιά μας! Σε αγαπάμε τόσο πολύ».

Δες το στιγμιότυπο:

Αξίζει να πούμε πως η 25χρονη, είχε αποκαλύψει πριν λίγους μήνες ότι το 2018 είχε διαγνωστεί με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, αφού δεν είχε περίοδο επί 7 χρόνια. Αυτό είχε κάνει τους γιατρούς να της εξηγήσουν ότι θα υπήρχαν δυσκολίες στο αν έμενε έγκυος. «Ήμουν συντετριμμένη με το γεγονός ότι δεν θα μπορούσα να κάνω οικογένεια με τον Λόρενς γιατί αυτό ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου. Ήμουν τόσο τρομαγμένη που δεν θα γινόταν ποτέ αυτό γιατί μου είχαν πει ότι ήταν πολύ δύσκολο να αποκτήσω παιδί με φυσικό τρόπο. Ποτέ δεν ένιωσα ψυχικά αγχωμένη, οπότε ήταν δύσκολο να το καταλάβω, αλλά η καθημερινότητά μου αποτελούνταν από διαρκή ταξίδια όλη την ώρα, εργασία από το πρωί μέχρι το βράδυ και περιορισμένα είδη φαγητού» είχε εξομολογηθεί τότε η Romie Strijd.

Read More

And More