Πασίγνωστο ζευγάρι του Hollywood ακυρώνει το διαζύγιό του και είναι και πάλι μαζί!

Φαίνεται πως η σκέψη του διαζυγίου είναι μακρινή πια για τον Patrick Dempsey και την σύζυγό του Jillian. Ο 50χρονος ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από το Grey’s Anatomy και η make up artist του και σύζυγός του Jillian είχαν χωρίσει τον περασμένο Ιανουάριο και είχαν καταθέσει χαρτιά διαζυγίου με την γυναίκα του πιο διάσημου “γιατρού” να ζητά την συνεπιμέλεια των τριών τους παιδιών.

Όλα αυτά φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν και οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, δουλεύοντας πάνω στα προβλήματά τους. Σύμφωνα με πηγές οι δυο τους δεν βγαίνουν με άλλους, απλά προσπαθούσαν να δουν πού ακριβώς “βρίσκονται”.

Together again: Patrick Dempsey, shown earlier this month in Los Angeles, and his wife Jillian reportedly have reconciled after spliting in January 2015

Το Νοέμβριο τους είδαν να περπατούν χέρι – χέρι μαζί στο Παρίσι και να δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι. Οι δυο τους βγαίνουν πολλά ραντεβού και σε πολλά συμπεριλαμβάνονται και τα παιδιά τους. To διαζύγιο έκανε τον Patrick δυστυχισμένο. Όλο αυτό ήταν μια… προειδοποίηση.

Hollywood couple: The former Grey's Anatomy star and Jillian, shown in February 2008 in Hollywood, were married in 1999

Βόλτες με τα ποδήλατα στο Παρίσι…

Με τα τρία τους παιδιά στο Παρίσι…
Family outing: Jillian and Patrick are shown with their daughter Tallulah and twin sons Sullivan and Darby in April 2014 in Paris

Πριν μια εβδομάδα ανέβασε και η Jillian μια φωτογραφία μαζί του

Happy 5 “0”!!! @patrickdempsey xxx

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jillian Dempsey (@jilliandempsey) στις

Read More

And More