Πασχάλης – Αλίκη Αρβανιτίδη: Είναι αχώριστοι! Πού τους εντόπισαν οι παπαράτσι!

Μπορεί ο γάμος τους να έχει περάσει από κρίσεις αλλά ο Πασχάλης και η δυναμική σύζυγός του Αλίκη Αρβανιτίδη, είναι αχώριστοι και ο ένας είναι συνέχεια στο πλευρό του άλλου. Το ζευγάρι κάνει μαζί τα ψώνια του, βόλτες και η Αλίκη είναι πάντα εκεί όταν ο Πασχάλης κάνει κάποιο live!

To ζευγάρι παντρεύτηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και λίγο αργότερα απέκτησε δυο όμορφα παιδιά! Παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο γάμο τους , όλα ξεπεράστηκαν και οι δυο τους συνεχίζουν την κοινή τους ζωή. Ο Πασχάλης είχε αποκαλύψει πώς γνώρισε την Αλίκη σε συνέντευξή του στο περιοδικό You

Μεγαλώναμε στην ίδια γειτονιά. Κάποια στιγμή πέρασε δίπλα μου με την παρέα της και μου είπε: «Hello drugstore men» – όπως λεγόταν το συγκρότημα που ήμουν τότε. Ξεκίνησε μία φιλική γνωριμία, ένα ενδιαφέρον μου για μία φίλη της που δεν προχώρησε, και κάποια στιγμή ήρθαμε κοντά, κάναμε έναν εξάμηνο πλατωνικό δεσμό και μας χώρισε ο πατέρας της. Μας είδε στον δρόμο που περπατούσαμε πλάι-πλάι, επενέβη, περιόρισε την Αλίκη στις εξόδους της, χωρίσαμε για ενάμιση χρόνο και μετά ξανασυναντηθήκαμε, έκτοτε είμαστε συνεχώς μαζί.

O φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι πρόσφατα σε βόλτα τους στη Γλυφάδα

Φωτογραφίες By ΝDP

Read More

And More