Πασχάλης Ηλιάδης: 15 φωτογραφίες από τη ζωή του αγρότη από τα Φάρσαλα που δίχασε τους κριτές στο GNTM! (pics)

Ο 21χρονος Πασχάλης Ηλιάδης ήταν ένας ακόμη νέος που θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του και να διεκδικήσει το όνειρό του πηγαίνοντας στην audition για το GNTM 3. Ο πολυπράγμων νέος που διατηρεί nail bar και είναι παράλληλα αγρότης, μένει στα Φάρσαλα και έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ στο παρελθόν, καθώς ήταν σε πρακτορείο μοντέλων της Αθήνας.

Μόλις άκουσε τα «Φάρσαλα» η Βίκυ Καγιά ενθουσιάστηκε και του ζήτησε χαλβά Φαρσάλων και ο Πασχάλης… είχε φέρει μαζί του παραδοσιακό χαλβά που είχε μάλιστα φτιάξει ο ίδιος για να τους γλυκάνει!

Η «αχίλλειος πτέρνα» του όπως είπε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο, είναι το ύψος του. Ο Πασχάλης έχει ύψος 1.79. Ύψος αρκετά οριακό για άνδρα μοντέλο. Αυτό ωστόσο, δεν πτόησε τους τρεις κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη και Ζενεβιέβ Μαζαρί, οι οποίοι ψήφησαν «ναι» θέλοντας να τον ξαναδούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Ο Δημήτρης Σκουλός όμως, ψήφισε «όχι» εξαιτίας του χαμηλού ύψους του Πασχάλη. Τελικά, ο 21χρονος πέρασε στο bootcamp, καθώς είχε τρεις θετικές ψήφους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τους προσωπικούς λογαριασμούς του γοητευτικού Πασχάλη στα social media, όπου παρατηρήσαμε πώς είναι πολύ ενεργός. Κάνοντας ένα scroll down, μάλιστα, στο προφίλ του στο Instagram και σου παρουσιάζουμε 15 φωτογραφίες από τη ζωή του 21χρονου πριν περάσει από την πρώτη οντισιόν του GNTM και τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως θα διαπιστώσεις, ο Πασχάλης σε αρκετές φωτογραφίες ποζάρει χωρίς μπλούζα, αλλά και μόνο με το μαγιό του, επιδεικνύοντας το καλογυμνασμένο σώμα του, το οποίο σίγουρα θα ήθελαν να έχουν αρκετοί άντρες. Μάλιστα, όπως καταλαβαίνουμε από τα posts του, λατρεύει την Μύκονο, την οποία επισκέπτεται συχνά, ενώ ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας, κάτι που φαίνεται σε κάθε εμφάνισή του.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More