Πασχάλης Τερζής: Σπάνια εμφάνιση! Τραγουδά μετά από καιρό με την κόρη του Γιάννα και συγκινεί! VIDEO

Από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές ο Πασχάλης Τερζής αποφάσισε τα τελευταία χρόνια να αποσυρθεί από τη δισκογραφία και από τις εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα. Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την υγεία του. Η κόρη του Γιάννα Τερζή σε συνέντευξή της πριν λίγους μήνες είχε διευκρινήσει πως ο πατέρας είναι καλά στην υγεία του απλά αποφάσισε να ζήσει στο κτήμα του στη Θεσσαλονίκη μακριά από τη νύχτα!

“Ο μπαμπάς μου είναι καλά και ζει τη ζωή του όπως ήθελε από χρόνια να ζήσει, αλλά δεν τον άφηνε η δουλειά! Έφυγε στο απόγειο της καριέρας του και αυτό το θεωρώ σωστό και έντιμο. Πρέπει να αποχωρεί κανείς στην επιτυχία” είχε δηλώσει η Γιάννα πριν λίγους μήνες στην Espresso!

Xθες όμως όσοι βρέθηκαν στο El Covento Del Arte απόλαυσαν την υπέροχη Γιάννα Τερζή να τραγουδά αλλά τους περίμενε και μια άκρως συγκινητική έκπληξη. Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν εκεί για να απολαύσει την κόρη του ο Πασχάλης Τερζής και κάποια στιγμή τραγούδησαν μαζί και συγκίνησαν τους πάντες!

Δες το βίντεο

 

Read More

And More