Πατάει… γκάζι και για το σόου του στο Mega ο Μάρκος Σεφερλής!

Αν νομίζετε πως η… πρωινή φόρα του Μάρκου Σεφερλή με το “Mega με μία” συνδυασμένη με το απίστευτα βεβαρημένο επαγγελματικό πρόγραμμα που έχει, τον έχουν κάνει να “ξεχάσει” όλα τα υπόλοιπα τηλεοπτικά σχέδια που είχε κατά νου για φέτος στο Mega, απατάσθε!

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το έντονο… φλερτ ανάμεσα στο Μάρκο και στους ανθρώπους του Mega με στόχο την φετινή τηλεοπτική συνεργασία τους, στο τραπέζι είχε πέσει και η ιδέα ενός βραδινού, ψυχαγωγικού σόου. Μάλιστα για ν ΄ακριβολογώ η ιδέα του σόου είχε πέσει πρώτη στο τραπέζι, πριν καν εμφανιστεί στο προσκήνιο ιδέα του πρωινού και όταν ακόμα έβγαινε στον αέρα το “Just the two of us”.

Μετά το “Just” οι πρώτες συζητήσεις που ξεκίνησαν ανάμεσα στο Μάρκο και στους Megaλικούς είχαν να κάνουν με ένα βραδινό, εβδομαδιαίο σόου το οποίο θα είχε 100% την υπογραφή του γνωστού ηθοποιού και το οποίο προοριζόταν φυσικά για την σεζόν του 2014-2015. Ομως, στην πορεία οι άνθρωποι του Mega θέλησαν να προσεγγίσουν τον Μάρκο και για το πρωινό τους, με αποτέλεσμα το σόου να μείνει για λίγο πιο πίσω μιας και το πρωινό ήταν αυτό που έκαιγε και… τσουρούφλαγε τους Megaλικούς.

Τώρα; Τώρα που το “Mega με μία” βγήκε στον αέρα και άρχισε να παίρνει τον δρόμο του, οσονούπω ξεκινά και η προετοιμασία της… βραδινής τηλεοπτικής έκδοσης του Μάρκου, μιας και το τελικό deal του ηθοποιού με το κανάλι ήταν ναι μεν να πει “οκ” στο πρωινό, αλλά καθ ‘ οδόν συμφώνησαν πως θα βγει στον αέρα και το σόου και απ ΄ότι όλα δείχνουν; Η ώρα αυτή έφτασε.

Οσονούπω ,λοιπόν, ξεκινά στο Μεγάλο Κανάλι η προετοιμασία του βραδινού του Μάρκου Σεφερλή, το οποίο αν όλα πάνε κατ ‘ευχήν θα κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας από την νέα χρονιά, δηλαδή, από Γενάρη και μετά.

Και όπως ήδη σου είπα πρόκειται για ένα πρόγραμμα εντελώς… Σεφερλικού χαρακτήρα, το οποίο θα έχει σκετσάκια, μεταμορφώσεις, ζωντανό κοινό και όλα αυτά τα γνώριμα “υλικά” που χρησιμοποιεί συνήθως ο Μάρκος στις εκπομπές του.

Read More

And More