Πατέρας 32χρονης Δώρας στην Tatiana Live: “Το μυαλό μου είναι δίπλα στο κεφαλάκι του παιδιού. Μέσα εκεί που είναι στο χώμα»

Πατέρας 32χρονης Δώρας στην Tatiana Live: “Το μυαλό μου είναι δίπλα στο κεφαλάκι του παιδιού. Μέσα εκεί που είναι στο χώμα» | tlife.gr

Η οικογένεια της 32χρονης ζει τον δικό της Γολγοθά. Η Δώρα Ζέμπερη «έφυγε» τόσο ξαφνικά και όπως είναι λογικό οι συγγενείς αναζητούν απαντήσεις.

Ο πατέρας της εφοριακού, Κώστας Ζέμπερης, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Tatiana Live και τα λόγια του συγκλονίζουν: «Εγώ έχασα το παιδάκι μου και είμαι τρελαμένος. Όσο περνάνε οι μέρες και δεν βρίσκουμε τον… τόσο τρελαίνομαι. Είμαι σαν λαβωμένο λιοντάρι. Έχω να κοιμηθώ μια βδομάδα και να φάω μια βδομάδα. Με ηρεμιστικά είμαι».

«Ο χρόνος έχει σταματήσει, οι μέρες έχουν σταματήσει. Το μυαλό μου είναι δίπλα στο κεφαλάκι του παιδιού. Μέσα εκεί που είναι στο χώμα», συνεχίζει.

Ο Κώστας Ζέμπερης ρωτήθηκε για το πού πάει το μυαλό του. Η δουλειά που έκανε η Δώρα Ζέμπερη, είναι σύμφωνα με τον ίδιο η «λύση». Συγκεκριμένα τόνισε: «Στη δουλειά της πάει εμένα το μυαλό μου. Το πατρικό ένστικτο στη δουλειά της».

Αμέσως μετά κλήθηκε να σχολιάσει όσα γράφονται για εκείνον στο διαδίκτυο. Ο άνθρωπος που έφερε στον κόσμο την Δώρα Ζέμπερη τόνισε: «Μην πιστεύετε αυτές τις αηδίες. Εγώ έχω αγωνιστεί πολύ στη ζωή μου. Έχω δουλέψει πάρα πολύ στη ζωή μου. Είμαι τίμιο παιδί και φιλότιμο παιδί. Να σου δώσω τη ζωή μου. Εγώ, η Δώρα ήταν το καμάρι μου από τα τέσσερα. Και τα τέσσερα τα καμάρωνα, αλλά η Δώρα είχε το όνομα της μητέρας μου. Της είχα αδυναμία και ήταν το καμάρι μου, αν καταλαβαίνετε τι σας λέω».

Όσο για το μήνυμά του σε όσους τον κατηγόρησαν; Ξεκάθαρο: «Τι να ασχοληθώ με σκουπίδια; Τους θεωρώ σκουπίδια. Τους θεωρώ σκουπίδια, τι να ασχοληθώ; Γιατί εμένα μπορεί να με λιντσάρανε. Και χωρίς να έχω καμία ανάμειξη με το παιδί. Το παιδί εγώ το λάτρευα. Μπορεί να με λιντσάρανε να με σκοτώνανε τζάμπα τον άνθρωπο».

READ more