Πατέρας Αντώνιος: Η πρώτη αντίδραση της μητέρας του 15χρονου που τον κατηγορεί για ασέλγεια

Ο πατέρας Αντώνιος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κακουργηματική κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατά εξακολούθηση.

Η μητέρα του 15χρονου που κατηγορεί τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», τονίζοντας ότι «είναι η πρώτη δικαίωση του παιδιού μου. Περιμένω όμως να μπει φυλακή και να πληρώσει για αυτά που έκανε στον γιο μου. Από την αρχή, πίστεψα όσα μου περιέγραψε και ό,τι βίωσε δίπλα σε αυτόν τον παπά. Το παιδί μου είναι χάλια ψυχολογικά. Προσπαθώ να τον έχω όσο μπορώ ήρεμο».

Στην εκπομπή μίλησε και ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του 15χρονου, λέγοντας πως τώρα δικαιώνονται όσα έχουν ισχυριστεί τα παιδιά.

«Η κ. Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ασέλγεια παρά το ότι κυκλοφορούσαν πληροφορίες πως δεν θα ασκηθούν. Είναι βαρύτατη η κατηγορία και αυτό που ζητάει η μητέρα είναι η προφυλάκιση του ιερέα η οποία είναι μία επούλωση των τραυμάτων των παιδιών, εκμεταλλεύτηκε τα ανήλικα τέκνα για να κάνει ασελγείς πράξεις. Το παιδί είναι συνεχώς με τη μητέρα του καθώς δεν μπορεί να βρίσκεται στη δομή πλέον. Αυτό που μου μεταφέρει είναι πως δεν θα πάψει να αγωνίζεται μέχρι να υπάρξει η προφυλάκιση του ιερέα. Είχε δεχτεί απειλές για να αλλάξει τις καταγγελίες από μέλη που ανήκαν στη δομή. Είναι τα μέλη που διώκονται τώρα για ποινικές πράξεις. Μετά το Πάσχα θα κληθεί να καταθέσει ο πάτερ Αντώνιος».

 

Read More

And More