Πατέρας Αντώνιος: Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα δίπλα του στη Μητρόπολη Αθηνών

Στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 12 Μάϊου ο πατέρας Αντώνιος για να  να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» από το Άγιον Όρος.

Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, τον πατέρα Αντώνιο συνόδευαν τα πνευματικά του παιδιά, ο πατέρας Ευάγγελος Παπανικολάου και ο πατέρας Σεραφείμ Δημητρίου από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Οι τρεις περίμεναν περίπου 4,5 ώρες για να μπουν στην εκκλησία ενώ πολίτες φώναζαν πως ο ιερέας είναι «αθώος».

Να υπενθυμίσουμε πως μετά την ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά του Πατέρα Αντώνιου και επτά ακόμη πρώην εργαζομένων της «Κιβωτού του Κόσμου» για τις καταγγελίες για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση, τόσο ο ίδιος, όσο και η Πρεσβυτέρα αρνήθηκαν την οποιαδήποτε δημόσια δήλωση.

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες:

Δες το παρακάτω βίντεο:

@ekklisiaonline Ο πατέρας Αντώνιος της Κιβωτού του Κόσμου προσκύνησε με δάκρυα την Παναγία ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ#fyp #ekklisiaonline #kivotostoukosmou #viralvideo ♬ original sound – Εκκλησία Online

Όπως αποκαλύπτουν και οι σχετικές φωτογραφίες στο ίδιο δημοσίευμα, πίσω από τον πατέρα Αντώνιο, σε στενή απόσταση, βρέθηκαν και ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου με τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα.

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Σοφία Μαριόλα έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών:

Φωτογραφίες/βιντεο: ekklisiaonline

Read More

And More