Πατέρας κρατάει όμηρο την κόρη του και απειλεί να ανατινάξει το κτίριο

Πατέρας κρατάει όμηρο την κόρη του και απειλεί να ανατινάξει το κτίριο | tlife.gr

Ο δράστης έχει κλειστεί σε γραφείο δικαστηρίου στο Σίδνεϊ και φοράει περούκα δικαστή. Λέει πως έχει μαζί του μια τσάντα με βόμβα.

Ο άνδρας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι φέρει στο σακίδιό του βόμβα κι έχει οχυρωθεί από σήμερα το πρωί μέσα σε δικαστικό γραφείο κτιρίου στο Σίδνεϊ, κρατάει όμηρο την κόρη του και η υπόθεση φαίνεται ότι αφορά την κηδεμονία της, εκτιμούν αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.

Ο άνδρας μαζί με την κόρη του μετέβησαν στο κτίριο που βρίσκεται στην Παραμάτα, ένα προάστιο κοντά στο Σίδνεϊ, και είπε στην μοναδική υπάλληλο που βρισκόταν εκεί εκείνη τη στιγμή ότι μέσα στο σακίδιό του μεταφέρει μία βόμβα, μετέδωσε το αυστραλιανό δίκτυο ABC στην ιστοσελίδα του.

Η αστυνομία απέκλεισε τον κεντρικό δρόμο μπροστά από το κτίριο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο δικαστήριο Οικογενειακών Υποθέσεων, και αργότερα ο άνδρας εμφανίστηκε για λίγο στο παράθυρο φορώντας την περούκα δικαστή, αλλά χωρίς πουκάμισο.

Η αστυνομία περιέγραψε την υπόθεση ως πολύ ευαίσθητη και επικίνδυνη και αρνήθηκε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες ως προς το κίνητρο του άνδρα, ούτε επιβεβαίωσε αν όντως μεταφέρει βόμβα.

Διάβασε όλες τις δραματικές εξελίξεις στο Newsit

READ more