Full in love σε παραλία της Μυκόνου το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz! [pics]

Το ζευγάρι της showbiz βρίσκεται στη Μύκονο και ζει τον έρωτά του, μακριά από όλους και από όλα. Οι δυο τους απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί των ανέμων και γεμίζουν τις μπαταρίες τους, κάνοντας βόλτες στα γραφικά σοκάκια και βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Ο λόγος για τον Γερμανός ποδοσφαιριστή, Λορίς Κάριους, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στην Μπεσίκτας, και την σύντροφό του, Σοφία Τομάλα, η οποία είναι ηθοποιός, παρουσιάστρια και μοντέλο.

Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και πιο ερωτευμένο από ποτέ. Μάλιστα, σε κάθε τους κοινή εμφάνιση αυτό είναι εμφανές, αφού πάντα είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε πρόσφατα σε γνωστή παραλία της Μυκόνου, να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά κάτω από τον καυτό ήλιο του Αιγαίου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των λουόμενων.

Η Σοφία Τομάλα, όπως ήταν φυσικό, με το καλλίγραμμο κορμί της μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα, ενώ ο Λορίς Κάριους εντυπωσίασε με τους κοιλιακούς-φέτες που διαθέτει και τα τατουάζ που κοσμούν το σώμα του.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More