Πάτρα: «Δύο ώρες πριν πεθάνει η Μαλένα έπαιζε και περπατούσε, δεν μπορεί να είχε ηπατική ανεπάρκεια»

Το «θρίλερ» με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα δεν έχει τέλος, με τη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου να κρατείται στις φυλακές του Κορυδαλλού κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο θεράπων ιατρός της Μαλένας, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και διατύπωσε τον προβληματισμό του σχετικά με την ηπατική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου της 3,5χρονης.

«Η Μαλένα δεν είχε κανένα πρόβλημα. Έκανε η θεραπεία της, έπαιζε, έτρωγε, διασκέδαζε, μια χαρά ήταν το παιδί. Πήγε κοιμήθηκε και ξαφνικά μας φώναξαν ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί. Τρέξαμε και το βρήκαμε άσφυγμο. Ο θάνατος του παιδιού ήταν αναπάντεχος. Είχα πάρα πολλούς ενδοιασμούς γιατί έγινε, πώς έγινε και μετά μεγάλωσαν οι ενδοιασμοί μου, όταν ήρθε η ιατροδικαστική που έκανε λόγο για ηπατική ανεπάρκεια, γιατί εγώ είχα δει ένα παιδί 2 ώρες πριν πεθάνει, που περπατούσε, που έπαιζε με τα παιχνίδια του , που έτρωγε σουβλάκια. Δεν μπορούσε να έχει ηπατική ανεπάρκεια το παιδί, Θα ήθελα να ξέρω πως έφυγε», ανέφερε αρχικά.

«Είχα πει και τότε ότι θα ήθελα να υπάρχει μία κάμερα στο δωμάτιο για να δούμε πώς πέθανε το παιδί. Έτσι ξαφνικά; Ούτε κιχ δεν έβγαλε το παιδί; Ούτε μία φωνούλα; Έχω ζήσει πολλούς θανάτους παιδιών και ξέρω πολύ καλά ότι δεν πεθαίνουν έτσι τα παιδιά. Ήταν η 1η φορά που μου συνέβαινε έτσι ξαφνικά, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος ή κάποιο σύμπτωμα», συμπλήρωσε.

Θα έπρεπε να κάνει εμετούς, να κάνει σπασμούς. Εδώ δεν ξέρω εάν άλλαξε θέση σώματος όπως κοιμόταν. Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν υπήρχε ηπατική ανεπάρκεια όταν πέθανε το παιδί«, σημείωσε ο γιατρός της Μαλένας.

 

Σχετικά με το αδιευκρίνιστο του θανάτου της Μαλένας, τόνισε πως, «Το παιδί, όπως σας είπα ήταν στην παιχνιδοθεραπεία. Έπαιζε και έτρωγε με τους γονείς του. Μετά έφυγε ο πατέρας, τους χαιρέτησε, και δεν ασχοληθήκαμε άλλο με το παιδί γιατί δεν υπήρχε κάποιος λόγος. Εκείνη τη μέρα ήταν Σάββατο, ήταν το καλύτερο παιδί του ορόφου. Δε προβλημάτιζε καθόλου. Ήταν τελείως ξαφνικός και μη αναμενόμενος θάνατος. Ένας θάνατος που δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί».

Read More

And More