Πάτρα: Γιατρός πλάκωσε στο ξύλο δύο νοσοκόμες!

Συνέβη και αυτό! Ένας γιατρός στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου τα έκανε όλα γης μαδιάμ. Μία νοσοκόμα τον πλησίασε και του ζήτησε να μην σπαταλάει άσκοπα ένα συγκεκριμένο υλικό γιατί είχαν έλλειψη. Τι το ήθελε;

Ο γιατρός βγήκε από τα ρούχα του και της έριξε ένα δυνατό χαστούκι. Η νοσοκόμα όπως είναι λογικό αντέδρασε αλλά δεν μπορούσε να τα βάλει μαζί του. Έτσι ξεκίνησε να τον βρίζει. Αυτός τα πήρε ακόμη περισσότερο την ξαναχαστούκησε και τις έριξε κλωτσιές με αποτέλεσμα να μελανιάσουν τα πόδια της.

Τότε προσπάθησε να τους χωρίσει μία άλλη νοσοκόμα αλλά έφαγε κι αυτή τα χαστούκια της. Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια ενός έκπληκτου ασθενή!

Ο σύλλογος νοσηλευτών Αχαϊας με ανακοίνωση που εξέδωσε καταδικάζει τη συμπεριφορά του γιατρού, δηλώνει πως θα υπερασπιστεί τις δύο νοσοκόμες και καταλήγει: ”Ο κύριος αυτός προφανώς θεώρησε ότι μπορεί να συμπεριφέρεται προσβλητικά και βίαια στους συνεργάτες του. Καλούμε τη διοίκηση του Π.Γ.Ν.Π. τον Ιατρικό Σύλλογο και την Ε.Ι.Ν.Α. να προβούν άμεσα σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται”.

Read More

And More