Πάτρα: Κατέρρευσε μέσα στη ΔΕΗ επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει

Η ηλικιωμένη γυναίκα λιποθύμησε μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων πολιτών, που περίμεναν στην ουρά της ΔΕΗ στην Πάτρα…

Όλα έγιναν πριν μερικές ημέρες στα γραφεία της ΔΕΗ, στην Ακτή Δυμαίων και μάλιστα μπροστά στον φωτογραφικό φακό της τοπικής εφημερίδας «Κόσμος». Μια γυναίκα κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των αποσβολωμένων πολιτών, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν δυνατό να πετύχει διακανονισμό στην πληρωμή του τσουχτερού λογαριασμού ρεύματος.
Το φωτογραφικό ντοκουμέντο της εφημερίδας προκαλεί αίσθηση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της, προκαλώντας την κινητοποίηση, αλλά και την αγανάκτηση όσων βρέθηκαν δίπλα της!

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες, όταν νωρίς το πρωί η συγκεκριμένη κυρία προσήλθε με έκδηλη αγωνία στα γραφεία της ΔΕΗ, κρατώντας στο ροζιασμένο χέρι της τον φουσκωμένο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.
Η εισφορά του ΕΕΤΗΔΕ, του γνωστού «χαρατσιού» που έχει επιβάλλει η Κυβέρνηση, μέσω των λογαριασμών της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, είχε εκσφενδονίσει στα ύψη τον λογαριασμό της Πατρινιάς, ενώ και κάποιες από τις υπόλοιπες χρεώσεις εμφάνιζαν αύξηση. Η γυναίκα, μετά από πολύωρη αναμονή στην «ουρά» προσπάθησε απευθυνόμενη στους υπευθύνους να βρει μια συμβιβαστική λύση.
Όμως η ώρα περνούσε και κανένας όπως φαίνεται δεν μπορούσε να ικανοποιήσει το αίτημά της. Από γραφείο σε γραφείο και από υπεύθυνο σε υπεύθυνο, η γυναίκα άρχισε να απελπίζεται και να ασφυκτιά. Κάτι το δίκιο που ένιωθε ότι την έπνιγε, κάτι η ηλικία της και η φυσική και ψυχολογική κούραση που είχε υποστεί, στο τέλος δεν άντεξε!
Έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε στα πλακάκια, χωρίς να έχει καμία επαφή με το περιβάλλον! Λίγη ώρα αργότερα συνήλθε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες…

Διάβασε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα στο Newsit

Read More

And More