Πάτρα: Μητέρα πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη – «Κλαίω για αυτά τα τρία παιδιά»

Η μητέρα της πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη η οποία το προηγούμενο διάστημα είχε αποκαλύψει πως η κόρη της είχε αναγκαστεί να προχωρήσει σε άμβλωση περιγράφοντας μάλιστα και κάποια περιστατικά έντασης που υπήρξαν ανάμεσα στην ίδια και την Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε σήμερα στο Πρωινό.

Η ίδια αποκάλυψε πως νιώθει δικαιωμένη για το παιδί της αλλά αυτή η δικαίωση δεν την αφήνει να χαρεί αφού το τίμημα το πλήρωσαν τρία αθώα παιδάκια.

«Ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι οργισμένος, οι μητέρες κλαίνε πραγματικά, κλαίνε γι’ αυτά τα τρία παιδιά. Μαζί με αυτές κλαίω και εγώ. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορούσα να το πιστέψω μέχρι την τελευταία στιγμή. Πραγματικά είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Αισθάνομαι δικαίωση για το δικό μου παιδί. Δικαίωση όμως που με πονάει, δε μου επιτρέπει να είμαι ευτυχισμένη. Δε μου επιτρέπει να είμαι χαρούμενη για τη δικαίωση του παιδιού μου αυτή τη στιγμή γιατί έφυγαν τρία παιδιά, τρία αγγελούδια, δεν ήθελα τέτοια δικαίωση.

Βέβαια, νιώθω περήφανη που η κόρη μου ήταν ένα παιδί που άξιζε να γίνει μητέρα αλλά δυστυχώς της στέρησε το δικαίωμα ο κύριος Δασκαλάκης σε αυτό και δεν ξέρω εάν ποτέ ξαναγίνει μάνα» είπε η μητέρα της πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη.

Read More

And More