Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για το «αρρωστημένο» κίνητρο της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τι απαντά ο δικηγόρος της

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας, φέρνει στο φως η εφημερίδα «ΜΠΑΜ» όσον αφορά στο «αρρωστημένο κίνητρο» της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο φαίνεται πως ήταν η εμμονή της με το Μάνο Δασκαλάκη.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Μαλένα «έφυγε» όταν οι γιατροί είπαν ότι πρέπει να μείνει τρία χρόνια στην Αθήνα και ο Μάνος Δασκαλάκης ανακοίνωσε στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι θα μείνει στην Πάτρα λόγω δουλειάς.

Η Ίριδα κατέληξε τρεις ημέρες αφότου ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι ενώ πιο πριν φέρεται να είχε πιάσει επ’ αυτοφώρω τη Ρούλα Πισπιρίγκου με τον εραστή της, και τέλος, η πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας συνέβη ενώ το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και ο θάνατός της επήλθε όταν ο Μάνος Δασκαλάκης ανακοίνωσε στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι θα μένει αλλού.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Ζάρδας.

«Για να φτάσουμε να μιλήσουμε για τα κίνητρα του δράστη, πρέπει πρώτα να έχει κριθεί η ενοχή του. Αυτή τη στιγμή μπορεί να γίνει μόνο θεωρητική συζήτηση. Όσα άκουσα ως φερόμενα κίνητρα από τη συγκεκριμένη εφημερίδα μου φαίνονται παράλογα, και αντίθετα στην κοινή λογική. Αν το αφήγημα είναι ότι η γυναίκα αυτή έκανε 3 ή μία ανθρωποκτονία με κίνητρο να έχει κοντά της το σύζυγο, καταλαβαίνετε ότι αυτό δε συνάδει με την κοινή λογική. Δε σκοτώνει μια γυναίκα τον απόλυτο συνδετικό κρίκο που έχει με έναν άντρα, δεν τον φέρνει με αυτόν τον τρόπο κοντά της. Οι πιο ισχυρές γέφυρες σε ένα ζευγάρι είναι τα παιδιά», είπε ο κ. Ζάρδας.

«Έχω ακούσει από τον κ. Δασκαλάκη ότι η εντολέας μου είχε εξωσυζυγική σχέση, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μία γυναίκα να θέλει να φέρει πίσω το σύζυγό της, ενώ φέρεται να είχε εραστή. Τα κίνητρα που παρουσιάζονται στα δικά μου αυτιά ακούγονται αντιφατικά και παράλογα. Δε με πείθουν», πρόσθεσε ο ίδιος.

Read More

And More