Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Ναταλίας. Το ξέσπασμα του συζύγου της για τον Αλβανό δράστη

Tο μεσημέρι, η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι αποχαιρετούν τη 43χρονη Ναταλία, που βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του 33χρονου Αλβανού Arti Janka, το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Η κηδεία της γυναίκας και μητέρας ενός κοριτσιού, θα γίνει στις 14.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό των Αγγέλων στο Α’ Νεκροταφείο Πάτρας. Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να γίνουν καταθέσεις υπέρ του ιδρύματος Κιβωτός της Αγάπης και του Ιατρικού Συλλόγου για το Κοινωνικό Ταμείο Αλληλεγγύης.

/

Σήμερα επίσης θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί ο 33χρονος άνδρας από την Αλβανία Arti Janka, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής ζήτησε και πήρε προθεσμία. Του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
”Θόλωσε το μυαλό μου και την σκότωσα” Κατά τη διάρκεια της ομολογίας του, φέρεται να είπε: Γνώρισα τη Ναταλία πριν από 1,5 χρόνο. Εργαζόμουν κοντά της στο cafe – restaurant στο Ρίο. Την ερωτεύτηκα. Κάποια στιγμή συνάψαμε σχέση. Τυφλωμένος από τον έρωτα που ένιωθα γι’ αυτή της ζητούσα να χωρίσει.
Εκείνη το υποσχόταν αλλά δεν το έκανε. Έφυγα στην πατρίδα μου να ξεχάσω. Όμως πήρα την απόφαση να έρθω πάλι στην Πάτρα, για να δοθεί μια λύση. Όταν της ζήτησα ξανά να χωρίσει με έδιωξε. Θόλωσε το μυαλό μου. Άρπαξα το μαχαίρι και τη χτύπησα…

Read More

And More