Πάτρα: Σύζυγος εντόπισε την ερωμένη του άντρα της και της ζήτησε να τον χωρίσει

Πάτρα: Σύζυγος εντόπισε την ερωμένη του άντρα της και της ζήτησε να τον χωρίσει | tlife.gr

Ένα απίστευτο περιστατικό παρακολούθησαν όσοι έτυχε να περνούν από την πλατεία Όλγας στην Πάτρα πριν από λίγες ημέρες. Μια γυναίκα κατάφερε να πέσει μούρη με μούρη με την ερωμένη του άντρα της, από την οποία και ζητούσε να καλέσει τον άπιστο σύζυγό της και να του πει ότι χωρίζουν.

Το συμβάν κατέγραψε το dete.gr και συνέβη στις 8.30 το πρωί στηνπιο πολυσύχνταστη πλατεία της Πάτρας. Η 35χρονη σύζυγος σταμάτησε τη 25χρονη ερωμένη του άντρα της και άρχισε να την χτυπά και να την προπυλακίζει.

Η νόμιμη σύζυγος ήταν ξανθιά με κοντά μαλλιά ενώ η νεαρή ερωμένη ξανθιά με κατσαρά μαλλιά. «Κάθε τρεις και λίγο την κοπάναγε, ενώ χτυπούσε και τις λαμαρίνες το αυτοκινήτου. Ήταν φανερά εκνευρισμένη και φώναζε Έδειχνε να μην υπολογίζει όσους περνούσαν και την κοιτούσαν» συνέχισε ο αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος.

Το αποκορύφωμα ήρθε όταν η 35χρονη γυναίκα απαιτούσε ωριόμενη από την άλλη γυναίκα να καλέσει εκείνη τη στιγμή τον άντρα της και να του ζητήσει να χωρίσουν. «Πάρε τον τώρα τηλέφωνο, μπροστά μου, πες του ότι θέλεις να σταματήσετε. Πες του πως είσαι μία πόρνη και ότι δεν κάνεις για εκείνον», της έλεγε.

Η νεαρή τα είχε χαμένα! Τελικά μετά από μισή τουλάχιστον ώρα η γυναίκα μάλλον κατάλαβε πως…. θα ρεζιλευόταν ακόμη περισσότερο και σταμάτησε.

READ more