Πάτρα: Την έκλεψαν και μετά της κατέβασαν το εσώρουχο στη μέση του δρόμου!

Νύχτα τρόμου έζησε η νεαρή που ήρθε αντιμέτωπη με τρεις μετανάστες αποφασισμένους για όλα…Όλα συνέβησαν στο δρόμο πίσω από το Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας και σε μια ώρα όπου στην περιοχή υπήρχε ακόμα αρκετή κίνηση. Οπως γράφει σήμερα η εφημερίδα “Κόσμος” φαίνεται ότι αυτό δεν εμπόδισε τους τρεις μελαμψούς (πιθανόν Βορειοαφρικανούς) να επιτεθούν στην κοπέλα για να της αρπάξουν την τσάντα.

Την ακολουθούσαν από την πλατεία Αγίου Γεωργίου και έφθασαν μέχρι τον ανηφορικό δρόμο πίσω από το ωδείο. Όταν έφθασαν σε ένα αρκετά σκοτεινό σημείο και να δεν περνούσε κανείς άλλος αποφάσισαν να ορμήσουν. Την αιφνιδίασαν πιάνοντάς την από πίσω και ο ένας εξ αυτών άρπαξε την τσάντα και άρχισε να την τραβάει. Μόνο που η γυναίκα αποδείχθηκε δυνατή.

Ενστικτωδώς αντέδρασε κρατώντας με δύναμη την τσάντα και απωθώντας το μετανάστη ακόμα και με κλωτσιές που του έδινε στα πόδια. Ταυτόχρονα, ο δεύτερος της παρέας των αλλοδαπών προσπαθούσε να τη συγκρατήσει έχοντάς την πιάσει από πίσω και επιχειρώντας να γυρίσει πίσω τα χέρια της. Το σκηνικό της πάλης συνεχίστηκε για ένα με δύο λεπτά ενώ η νεαρή άρχισε να ουρλιάζει καλώντας σε βοήθεια και βρίζοντας τους μετανάστες.

Τότε επενέβη και ο τρίτος αλλοδαπός ενώ πλέον οι δυνάμεις της γυναίκας είχαν ήδη αρχίσει να την εγκαταλείπουν. Έτσι αφέθηκε στο έλεός τους και τότε συνέβη το εξής αναπάντεχο: Οι μετανάστες δεν ήθελαν πια την τσάντα της. Ήθελαν να της προκαλέσουν περισσότερο τρόμο γι’ αυτό που τους είχε κάνει και προφανώς να την… τιμωρήσουν για την αντίσταση που προέβαλε. Έτσι και οι τρεις μαζί κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και την ξαπλώσουν στο δρόμο.

Η νεαρή, με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει, άρχισε να κουνάει τα πόδια και το σώμα της, πιστεύοντας ότι ο επόμενος στόχος των αλλοδαπών ήταν ο βιασμός. Οι μετανάστες την είχαν ακινητοποιήσει ουσιαστικά και ο ένας σήκωσε τη φούστα της και κατέβασε το εσώρουχό της! Το ευτύχημα ήταν ότι εκείνη τη στιγμή οι μετανάστες άρχισαν να… φεύγουν. Αφήνοντας την τσάντα, αλλά φτύνοντας την κοπέλα η οποία είχε ήδη αρχίσει να κλαίει από τρόμο.

Οι επιθέσεις μεταναστών σε πολίτες είναι καθημερινό φαινόμενο στην Πάτρα. Σύμφωνα με το dete.gr, γυναίκες φοβούνται ακόμη και να μπουν στα αυτοκίνητά τους, όταν αυτά είναι σταθμευμένα σε απόσταση από τα σπίτια τους. Άλλο ένα περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες, κοντά στον ιερό ναό Παντανάσσης.

Θύμα σε αυτήν την περίπτωση ένας ηλικιωμένος, ο οποίος είχε ξυπνήσει νωρίς το πρωί για να πάει στην εκκλησία και να ανάψει κερί. Φθάνοντας στο ναό, είδε τρεις μετανάστες να τον πλησιάζουν και να του ζητούν χρήματα. Εκείνος ευγενικά τους απάντησε ότι δεν είχε χρήματα μαζί του, αλλά αντί να φύγουν, οι αλλοδαποί άρχισαν να τον στριμώχνουν προς τον τοίχο. Τότε έβαλε τις φωνές μια γυναίκα, η οποία μόλις είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της στην περιοχή προκειμένου να πάει για δουλειά. Είδε το σκηνικό και αποφάσισε να φωνάξει για να τρομάξει τους μετανάστες. Κάτι που τελικά κατάφερε, με αποτέλεσμα να γλιτώσει τη ληστεία ο ηλικιωμένος άνδρας…

Read More

And More