Πάτρα:Τι φαντάζεσαι ότι έκαναν τρεις νεαρές για να μην πληρώσουν στο κομμωτήριο;

Η κομμώτρια στην περιοχή των Προσφυγικών έμεινε… με το ψαλίδι στο χέρι, όταν κατάλαβε τι ακριβώς είχε συμβεί..

Νωρίτερα, είχε πέσει θύμα τριών γυναικών που λούστηκαν, κουρεύτηκαν, βάφτηκαν και χτενίστηκαν αλλά έφυγαν… χωρίς να πληρώσουν απολύτως τίποτα!

Τα κατάφεραν αφού είχαν σκαρφιστεί ένα απίθανο κόλπο για να ξεγελάσουν τόσο την ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου, όσο και τις υπαλλήλους της. Όλα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα όταν τρεις νεαρές κρατώντας τις τσάντες τους μπήκαν στο κομμωτήριο. Ζήτησαν κούρεμα, βαφή και χτένισμα, στρογγυλοκάθισαν και ετοιμάστηκαν για την περιποίηση!
Ενώ η διαδικασία έφθανε στο τέλος της και απέμεναν… ορισμένες λεπτομέρειες, η πρώτη αφήνει την τσάντα της και κάνει πως μιλά στο κινητό τηλέφωνο. Μέσα σε δευτερόλεπτα και η δεύτερη κάνει το ίδιο, ενώ και η τρίτη με μία διαφορετική δικαιολογία (πως είδε κάποιον) βγαίνει έξω από το κατάστημα!
Η κομμώτρια δεν μπορούσε να φανταστεί εκείνη τη στιγμή τι θα συνέβαινε, άλλωστε είχε και με άλλες πελάτισσες να ασχοληθεί. Εκτός από αυτό… είχαν αφήσει και τις τσάντες τους μέσα στο κομμωτήριο!
Σύμφωνα με το dete.gr, τα λεπτά περνούσαν και… οι κυρίες άφαντες! Οι τσάντες όμως εκεί! Όταν όμως πέρασε ένα τέταρτο, η κομμώτρια κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά! Βγήκε έξω, κοίταξε αριστερά, κοίταξε δεξιά…. αλλά πουθενά οι τρεις νεαρές γυναίκες! Τότε άρχισε να υποψιάζεται πως την είχαν εξαπατήσει! Άνοιξε τις τσάντες μήπως βρει κάποιο στοιχείο, και τότε διαπίστωσε πως ήταν γεμάτες χαρτιά.
Οι γυναίκες προτίμησαν να παρατήσουν τις «μαϊμού» τσάντες τους στο κομμωτήριο από το να χρυσοπληρώσουν για την περιποίηση που τους έκαναν! Κάπως έτσι η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου ειδοποίησε την αστυνομία αλλά μέχρι στιγμής ”κλαίει” για τα 100€ που δεν πήρε ποτέ…

Διάβασε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα στο Newsit

Read More

And More