Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Μας δείχνει το υγιεινό πρωινό της!

Μπορεί ο σύντροφός της Γιώργος Παπακώστας να είναι chef κι εκείνη να έχει πρόσβαση στις πιο λαχταριστές συνταγές, ωστόσο η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη δεν κάνει εύκολα διατροφικές ατασθαλίες. Η ηθοποιός προσέχει την διατροφή της και μάλιστα ξεκινά την ημέρα της με ένα λιτό πρωινό που τη βοηθά να κρατά την σιλουέτα της άψογη.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία από το πρωινό της και το παρουσίασε στους διαδικτυακούς της φίλους μαζί με τα δικά της tips σωστής διατροφής.


“Πλιγούρι βρώμης με ακτινίδιο, γκρανόλα και κράνμπερι μαζί με πράσινο τσάι! Είναι η καλύτερη διατροφή για αποτοξίνωση και θρέψη του σώματος. Υγιεινή ζωή” έγραψε η ίδια αν και εξομολογήθηκε μέσα από την ανάρτησή της ότι το πρωινό της το πήρε λίγο αργά και σίγουρα αρκετά μετά το μεσημέρι.

Η ηθοποιός που συνεχίζει τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Ρουά Ματ στην Κύπρο, σήμερα δυσκολεύτηκε αρκετά να αποχωριστεί το κρεβάτι της. Καθώς σήμερα η ημέρα της περιλάμβανε νυχτερινά γυρίσματα, η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη συνέχισε το χουζούρεμα στο κρεβάτι της και αφού απόλαυσε το πρωινό της όπως αποκάλυψε με μία ακόμα φωτογράφια.

Read More

And More