Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: “Θα παντρευόμουν και αύριο”

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη στη συνέντευξή της στο περιοδικό “ΟΚ” μίλησε για το γάμο και τη συγκατοίκηση με τον Γιώργο Σαμπάνη, αποκάλυψε αν της έχει γράψει κάποιο τραγούδι και αναφέρθηκε στο σοκ που πέρασε με την απότομη αναγνωρισιμότητά της!
Η 22χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι δεν ξέρει τι θα απαντήσει ακόμα, αν της κάνει πρόταση γάμου ο αγαπημένος της Γιώργος Σαμπάνης: “Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Δεν γίνεται σε έναν άνθρωπο με τον οποίο γνωρίζεσαι τόσο μικρό διάστημα, να πεις ναι, μόνο και μόνο επειδή σου κάνει πρόταση γάμου. Αν η σχέση μετρούσε 2-3 χρόνια ζωής, είχε περάσει από διάφορες φάσεις και είχε δοκιμαστεί, τότε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να παντρευόμουν και αύριο.”

Όσον αφορά την συγκατοίκηση με τον Γιώργο η ίδια είπε ότι δεν δέχτηκε από τις πρώτες μέρες να μείνουν μαζί: “Επειδή είναι πολύ παρορμητικός μου είχε προτείνει από τις πρώτες μέρες της σχέσης μας να μείνουμε μαζί, αλλά είχα αρνηθεί, γιατί ένιωθα ότι δεν ήμουν ακόμα έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα. Σιγά σιγά διαπίστωσα ότι είναι πολύ ωραίο να μοιράζεσαι πράγματα με τον άνθρωπο που αγαπάς.”
Στην ερώτηση αν της έχει γράψει κάποιο τραγούδι ο αγαπημένος της δήλωσε: “Δεν ξέρω αν έχει γράψει κάποιο τραγούδι για εμένα, αλλά πολλές φορές έχει τύχει να τραγουδήσει πρώτα σε εμένα ένα κομμάτι που έχει συνθέσει και ομολογώ ότι ήταν υπέροχο συναίσθημα. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι το “Ευτυχώς που υπάρχεις”!”.

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε ότι έπαθε σοκ όταν έπαιζε στο σίριαλ “Χαρά αγνοείται” και την αναγνώριζαν όλοι: “Στην αρχή έπαθα ένα ψιλοσόκ και ένιωθα ότι πνιγόμουν όταν άκουγα, για παράδειγμα να λένε για μένα πράγματα που δεν ίσχυαν. Κατάθλιψη δεν θα το έλεγα ότι πέρασα.”, είπε

Read More

And More