Παυλίνα Βουλγαράκη: Βραδινή έξοδος με τον μπαμπά της [pics]

Παυλίνα Βουλγαράκη: Βραδινή έξοδος με τον μπαμπά της [pics] | tlife.gr

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Παυλίνα Βουλγαράκη σε βραδινή έξοδο παρέα με τον μπαμπά της, Γιώργο Βουλγαράκη. Κάποιες φορές τους συνοδεύει και η Κατερίνα Πελέκη. Η οικογένεια Βουλγαράκη φαίνεται πως είναι πολύ δεμένη.

Το ίδιο βράδυ, στο ίδιο μαγαζί φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε και τον Κωστή Μαραβέγια. Όλοι τους διασκέδασαν, το περασμένο Σάββατο, στο Διογένης studio ενώ βρέθηκαν κάποια στιγμή και στην ίδια παρέα.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, η δραστήρια και πάντα ανήσυχη τριάδα του ελληνικού τραγουδιού, ανεβάζουν τον πήχη ακόμα ψηλότερα δημιουργώντας μια ολοκαίνουργια πρόταση.

Από το Σάββατο 25 Νοεμβρίου παρουσιάζουν την ολοκαίνουρια, ονειρική παράστασή τους με τίτλο “Μπελ Ρεβ” (Belle Reve).

O ιστορικός χώρος ανακαινίστηκε ριζικά για να καλύψει τις ανάγκες μιας απαιτητικής παράστασης – πρότασης που ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα της μουσικής ψυχαγωγίας.

Το “Μπελ Ρεβ”, μυστηριώδες και σκοτεινό, δεν είναι ένα συνηθισμένο μουσικό πρόγραμμα αλλά μάλλον ένα ιδιότυπο ρεσιτάλ με θεατρική ατμόσφαιρα.

Εικόνες, ενορχηστρώσεις, ρεπερτόριο, όλα συντονίζονται υπό τη σκηνοθετική ματιά του Άγγελου Τριανταφύλλου , προκειμένου να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο θεατή, ερεθίζοντας κάθε του αίσθηση.

Με μια εξαίρετη ορχήστρα 15 σπουδαίων μουσικών και τη συμμετοχή του χαρισματικού Θοδωρή Μαυρογιώργη, το τραγούδι ως ακρόαμα και βίωμα ήρθε με αφοπλιστικό τρόπο στο επίκεντρο, σε μια παράσταση όπου οι πρωτότυπες ενορχηστρώσεις του ρεπερτορίου της τριάδας, έρχονται για πρώτη φορά να συναντηθούν με απρόβλεπτες επιλογές από το διεθνές στερέωμα.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, πιο λαμπερή, εκφραστική και τολμηρή από ποτέ, επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά τη δυναμική της παρουσία στο ελληνικό τραγούδι, ενώ ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος – στις ενορχηστρώσεις και την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης – δημιουργούν ακόμη μια φορά το κατάλληλο πλαίσιο για μια πρωτοποριακή μουσική εμπειρία.

READ more