Παύλος Γαλακτερός – Νικολέτα Μαυρίδη: Έχουν γίνει αχώριστοι – Ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές βουτιές

Τον καλό καιρό αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Παύλος Γαλακτερός και επισκέφθηκαν μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Μυκόνου όπου βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες. 

Τα δυο παιδιά, γνωρίστηκαν μέσα από το Survivor και εξ αρχής έδειξαν να αναπτύσσουν μεταξύ τους μια φοβερή χημεία που από πολλούς θεωρήθηκε ερωτικό ενδιαφέρον. Οι δυο τους ωστόσο, όσες φορές έχουν μιλήσει για τη μεταξύ τους σχέση τονίζουν πως είναι απλά δυο πολύ καλοί φίλοι.

Η φιλία τους, όπως όλα δείχνουν συνεχίζεται και μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα, ο Παύλος Γαλακτερός ήταν ένα από τα πρώτα άτομα που συνάντησε η Νικολέτα Μαυρίδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor. 

Αυτές τις μέρες ο Παύλος Γαλακτερός βρίσκεται στη Μύκονο για δουλειά. Εκεί τον επισκέφθηκε η Νικολέτα Μαυρίδη και οι δυο τους βρήκαν λίγο χρόνο για να απολαύσουν μερικές βουτιές στο νησί των ανέμων. Δεν έχασαν μάλιστα την ευκαιρία να βγάλουν και μερικές φωτογραφίες τις οποίες η νεαρή χορεύτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Read More

And More