Παύλος Γαλακτερός – Νικολέτα Μαυρίδη: Φίλοι ή ζευγάρι; Οι αποκαλύψεις για την πραγματική τους σχέση

Στον καναπέ τoυ Dot κάθισαν σήμερα το μεσημέρι ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη. Τα δυο παιδιά που γνωρίστηκαν μέσα από τη συμμετοχή τους στο Survivor έχουν καταφέρει να έρθουν πολύ κοντά και να αναπτύξουν μια πολύ στενή φιλία μεταξύ τους.

Τα δυο παιδιά μάλιστα, μετά την έξοδό τους από το παιχνίδι συνεχίζουν να κάνουν παρέα και να περνούν πολύ χρόνο μαζί κάνοντας πολλούς να πιστέψουν πως ίσως η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική. Για να ξεκαθαριστεί λοιπόν τι συμβαίνει ανάμεσά τους η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πήρε τον λόγο και τους ρώτησε:  “Πόσο κοντά ήσασταν με τον Παύλο; Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό γιατί η Μαριάνθη έλεγε ότι η Νικολέτα δεν πήγαινε πουθενά αν ο Παύλος δεν κουβαλούσε τα ξύλα”.

“Koυβαλούσε πάντα αλλά εγώ σαν κύριος επέμενα να κουβαλάω εγώ. Πηγαίναμε μαζί με την Ελένη και τη Νικολέτα και κουβαλούσαμε ξύλα από το δάσος, ήμασταν η τριάδα φωτιά” απάντησε ο Παύλος Γαλακτερός που αποκάλυψε ότι βρέθηκαν την πρώτη μέρα που η νεαρή χορεύτρια επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο.

Όταν δε ρωτήθηκαν γιατί είναι συνέχεια μαζί η Νικολέτα Μαυρίδη είπε: “Κανένας δε καταλαβαίνει ότι το δέσιμο είναι τεράστιο. Ούτε εγώ πίστευα ότι θα δημιουργήσω μια τόσο δυνατή φιλία από το Survivor αλλά το δέσιμο μεταξύ μας είναι τεράστιο. Είμαι ελεύθερη”.

“Και εγώ ελεύθερος είμαι” είπε ο Παύλος Γαλακτερός.

Read More

And More