Παύλος Κοντογιαννίδης: “Yπάρχουν ηθοποιοί στην Κύπρο που πληρώνουν ακόμα και τα εισιτήρια για να πάνε στα γυρίσματα”

Στην κάμερα της εκπομπής Pop Up μίλησε ο Παύλος Κοντογιαννίδης ο οποίος αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση την οποία βρίσκονται αυτή τη περίοδο οι ηθοποιοί λέγοντας πως όλοι ακόμη και εκείνοι που είχαν κάνει τα κουμάντα τους, βρίσκονται πλέον στα όρια.

“Αυτός ο χώρος, της υποκριτικής είναι ο χώρος που μαστίζεται περισσότερο από όλους… Και τα κουμάντα δε φτάνουν γιατί κάποτε τελειώνουν. Και εγώ είμαι στα όρια της επιβίωσης λόγω των αναγκών που έχουμε” ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια σχολίασε την τηλεοπτική πραγματικότητα λέγοντας πόσο καλό είναι που γίνονται τόσες σειρές διευκρινίζοντας όμως ότι με τα ριάλιτι δεν έχει πολύ καλή σχέση.

Όσο για τις εκπτώσεις που κάνουν οι νέοι ηθοποιοί στις δουλειές τους σχολίασε πως είναι πολύ λάθος αποκαλύπτοντας μάλιστα πως πολλοί ηθοποιοί στην Κύπρο πληρώνουν ακόμα και τα εισιτήριά τους προκειμένου να μπορέσουν να πάνε στα γυρίσματά τους.

“Συνιστώ στους νέους ηθοποιούς να μη δουλεύουν τζάμπα. Είναι επάγγελμα. Έχει βγει μια βρώμα ότι είμαι ακριβοπληρωμένος. Δε θα ξεπουλήσουμε το ταλέντο μας ή τη ματαιοδοξία που ο χώρος παρέχει απλόχερα. Έχω μάθει για σειρές στην Κύπρο που εκτός από τους 2-3 πρωταγωνιστές οι υπόλοιποι πληρώνουν ακόμα και τα εισιτήρια για να πάνε στα γυρίσματα”.

Read More

And More